Over ons

Over ons:

Wie is/zijn Interieur Inspiratie?

Mijn naam is Danielle Roof. Moeder van 2 zoons en 2 dochters. Lange tijd heb ik een webwinkel gehad waar ik kinderkamerartikelen verkocht. Op de website had ik een inspiratieboek voor baby – en kinderkamers. Toen in 2009 duidelijk werd dat door een reorganisatie ik op zoek moest naar een nieuwe baan heb ik de stap gewaagd en ben voor mezelf begonnen door deze website op te zetten voortvloeiend op mijn inspiratieboek van de webwinkel.

Ik ben dol op binnenkijkers, interieur, sfeerplaatjes en woonmagazines. Eigenlijk alles wat met wonen te maken heeft van mooie gebouwen tot prachtige meubelen of accessoires. Dol op mooie kunstwerken. De stap om dus mijn inspiratieboek uit te breiden naar alle ruimtes in de woning was snel bedacht.

Het idee was om alleen een site te maken met binnenkijkers bij particulieren, gluren bij de buren zeg maar. Hoe langer de site bestaat hoe meer ideeën er komen om de site uit te breiden.  De site ontwikkelt zich steeds meer als een prachtige informatieve site vol ideeën op het gebied van interieur. Je huis inrichten start op onze website. Elke dag weer wil ik de bezoekers inspiratie geven voor een sfeervolle en gezellig woning.

Naast het onderhouden van de website vind ik het erg leuk om de website te promoten via twitter, facebook, pinterest en alle andere social media kanalen. Via deze kanalen doe ik zelf ook weer erg veel inspiratie op.

Onze gegevens:

Interieur Inspiratie
Couwenhoven 4201
3703 ED Zeist
06-54912336
info@interieurinspiratie.nl
Kvk: Inspiratiemedia

Informatie over adverteren op de site: http://www.interieurinspiratie.nl/adverteren/

Bezoek ook onze andere pagina: Babyinspiratie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *