opbergblikken

Opbergblikken

Op de woonbeurs vorige week stond ook het 101 Woonideeen huis. In dit huis hadden zijn vele zelfmaakideeen van hen verzameld. En dit blikken idee stond er ook.

Eigenlijk een goedkope manier om een opbergmogelijkheid te creeren. Met een paar oude blikken heb je op deze manier binnen mum van een plekje gemaakt op spullen op te bergen.

Opbergen in de keuken

Je kan dit rekje in de keuken maken en dan je keukengerei er in opbergen. Een perfect plekje je voor de pollepel, de garde en de spatel. Om de boel wat op te vrolijken kan je er een theedoek met leuke prent in leggen.

Opbergen op kantoor/ bij je thuiswerkplek

Ben jij als je aan het werk bent ook altijd je pen kwijt? Dan kan je er in deze opberger redelijk wat kwijt. Ook je schaar, nietmachine en perforator kan in de blikken worden geplaatst. 

Opberger in de hal

Voor de hal vind ik deze blikken helemaal ideaal. De perfect plek voor het opberger van de hondenriem. En het is ook weer eens iets anders dan een sleutelrekje. iedereen zijn eigenlijk vakje om zijn sleutels in neer te leggen. En als iedereen een redelijk groot blik heeft kan daarin ook eventueel de post worden neergelegd.

Opberger in de kinderkamer

En voor de kinderkamer is deze blikken opberger natuurlijk helemaal perfect. Lekker kleurrijk te maken en je kan hem zo groot maken als je zelf wilt. Je kind kan er heerlijk als zijn speelgoed in tentoonstellen waardoor het opruimen een piece of cake wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *