Op zoek naar wanddecoratie? Ga voor hexagon foto’s!

Ben je op zoek naar leuke wanddecoratie om toe te voegen aan het interieur? Dan is een fotocollage in hexagon vorm misschien wel iets voor jou! Meer weten? Lees snel verder!

De zeshoekige vorm van een hexagon is heel speciaal. Het doet denken aan honingraten en daardoor heeft het een speels en natuurlijke uitstraling. Een hexagon wanddecoratie is dan ook altijd een aandachtstrekker. Je kunt er gewoon niet naast kijken. Of je nu voor één hexagon wanddecoratie kiest, of je wil een hele fotowand maken, het blijft steeds weer verrassen. Het werkt inspirerend en je kunt er al je creativiteit in kwijt. Je hexagon wanddecoratie wordt een onderwerp tot gesprekken, laat herinneringen bovenkomen en decoreer je muur zoals nooit tevoren. Hoe ga je dit aanpakken, wat kies je precies?

Kies je persoonlijke afbeelding op de hexagon wanddecoratie

Wil je een fotowand maken en wil je dit op een unieke manier doen? Dan kies je voor een hexagon wanddecoratie. Want geef toe, er zijn al voldoende collages met rechthoekige of vierkante foto’s en afbeeldingen. Nu wil jij eens iets anders? Dan is een collage met hexagon foto’s gewoon perfect! En je bepaalt zelf wat je op de wanddecoratie wil. Je wil graag een fotowand van je kinderen of van je vakantie maken? Of je hebt nog heel wat foto’s uit je jeugd die je eindelijk een plekje wil geven? Haal ze uit je kast en maak er een hexagon wanddecoratie van. Of je bent fan van mooie afbeeldingen, cartoons of stripfiguren? Ook hiermee kun je een wanddecoratie in hexagonvorm maken.

Groot, klein en diverse materialen

Een persoonlijke fotowand maken houdt niet op bij het kiezen van de foto’s. Je kiest daarbij ook de afmeting van de hexagons. Maak je een hele honingraat met veel hexagons van dezelfde grootte of ga je liever voor verschillende afmetingen? Jij bepaalt! En tot slot kies je ook in welk materiaal je de fotowand gaat maken. Wil je je hexagon wanddecoratie in forex? Dit is een kunststof die heel erg lang meegaat. Ga je graag voor strak? Dan kies je voor aluminium. Heb je graag een ietwat glimmend materiaal? Dan kies je voor een hexagon muurdecoratie in plexiglas. Door deze keuze integreer je je wanddecoratie perfect in je interieur.

Je fotowand maken en ophangen, heel snel en makkelijk

Zie je het niet zitten om zoveel gaatjes in je muur te boren als je foto’s hebt? Geen probleem. Deze hexagons worden geleverd met een magnetisch ophangsysteem. Het beschadigt je muur niet, ook al wil je ze regelmatig van plaats veranderen. Ben je zeer creatief en wil je bijvoorbeeld voor elke verjaardag een andere fotocollage? Of wil je iemand speciaal in de bloemetjes zetten door één grote wanddecoratie te creëren? Je hangt de hexagons zeer snel op. En misschien wil je de ene keer je foto’s in je woonkamer, de andere keer liever in de slaapkamer? Het kan allemaal. Jij bepaalt op elk moment waar je ze wil hangen. Laat je inspireren en leef je gerust uit. De hexagon wanddecoratie is ervoor gemaakt!

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *