schuttingen

Onderhoudsarme schuttingen zijn de nieuwe trend voor in de tuin

De nieuwe trend voor in de tuin: onderhouds arme schuttingen

Zijn ze bij jullie in de buurt ook overal aan het klussen? Ik zie tegenwoordig veel klusbusjes staan. Nieuwe dakramen, nog even een aanbouw of een nieuwe schutting.

Vlakbij de school van mijn kinderen zijn ze dus net klaar met het plaatsen van een nieuwe schutting. Het huisjes zelf trekt al tijden mijn aandacht. Het is een schattig huisjes wat er nu nog niet uit ziet maar wat enorm veel potentie heeft. Daarom verbaasde het mij dat men eerst de schutting heeft geplaatst en het huis zelf nog niet onder handen heeft genomen. Nu is het wel een huis waarbij je makkelijk naar binnen kan kijken dus een schutting zal de bewoners heel veel privacy bieden.

Daarbij is het najaar de ideale tijd om een schutting te plaatsen. Er zijn nog vele mooie dagen en door in het najaar te zorgen dat de tuin klaar is kan je straks in het voorjaar sneller genieten.

f4pgrmt1

Composiet

Met een schutting van composiet kan je sowieso genieten van composiet gaat er lang mee. Het is makkelijk te monteren, waterbestending en onderhoudsarm. Daarbij is het ook nog eens millieuvriendelijk en reyclebaar. Echt een product van dit moment.

Een composietschutting is in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar. Wil je kijken wat er allemaal mogelijk is kijk dan eens op Woodcomposiet.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *