kinderkamer beddengoed

NUNUNU laat de kinderkamer rocken!

NUNUNU verbaast, met haar baby- en tienercollectie, moeders al enkele seizoenen met een stoere, rock-‘n-roll collectie waarbij zwart, grijs en wit de hoofdrol spelen. De populaire sterren en stippen vind je vanaf nu ook in de slaapkamer.

Door de samenwerking met Collégien, het bekende Franse merk met vernieuwende pantoffels, waren de sterren, kruisjes en stippen van NUNUNU in het voorbije jaar voor het eerst aan het kinderbed te vinden.

Roze, maar dan wel stoer
NUNUNU gaat dit seizoen een stap verder. Met rock-’n-roll pyjama’s in zwart, wit en kaki, een stoer motief en een perfecte pasvorm bieden ze eindelijk een alternatief voor iedereen die niet van franjes of teddyberen houdt. In de wintercollectie AW15 worden daar ook de kleuren grijs en neon roze aan toegevoegd. De pyjama’s zijn verkrijgbaar met korte en met lange mouwen, steeds met een aansluitende pyjamabroek.

IMG_7721

Nieuw: beddengoed zonder franjes
De stippen en sterren vind je voortaan ook op rock-‘n-roll beddengoed, met als hoofdtoon zwart, grijs of wit. Dekbedovertrekken en kussenslopen voor juniorbedden liggen vanaf augustus in de winkel.

Dekens voor de kinderwagen, de sofa of het bed vind je eveneens in stoer grijs, zwart en wit. Ook hier vind je de bekende sterren, kruisjes en over-sized stippen.

Aan de pyjama- en beddengoedcollectie voegt NUNUNU ook nog badhanddoeken toe, met het logo of met de bekende sterren of kruisjes.

Beschikbaar in volgende verkooppunten en in de NUNUNU webshop.

1000x1133_218 1000x1133_217 1000x1133_216 IMG_6247  IMG_6238 kinderkamer beddengoed IMG_6252

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *