Nous Concept store verrast en inspireert met nieuwste lifestyle art

Maak een statement met originele lifestyle items van zowel jong talent als bekende ontwerpers, zoals een goudkleurig pistool met de tekst ‘Make love’ in 3D van NO-GALLERY. NOUSS Concept Store selecteert de mooiste en meest creatieve ontwerpen van designers in binnen- en buitenland. Producten die een verhaal vertellen en niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar zijn, die verrassen en inspireren, maar tóch betaalbaar zijn. NOUSS spoort ze op, geeft ze een podium en biedt jou de kans om jouw stijl te ontdekken!

Vurige boodschap
Ja, het staat er écht: fuck it. De luxe MOMENTS geurkaars is prachtig vormgegeven en verpakt, en komt met een duidelijke boodschap: ‘Fuck it; niet denken, maar doen. Geen ruimte voor ‘want, maar, als, toen’, zo begint het bijbehorende gedichtje. Een sprong in het onbekende kan tot mooie dingen leiden. Met deze kaars geef je iemand nét dat duwtje in de rug om het avontuur aan te gaan. MOMENTS of Light van Anne-Floor Sinnige bestaat uit een serie unieke geurkaarsen voor speciale gelegenheden met een passend gedichtje. Ideaal als cadeautje of als reminder voor jezelf. Verrassend leuk en inspirerend, en dus een perfecte aanwinst voor NOUSS Concept Store.

Inspiratie in huis
Leuk om op te sturen of te geven bij een cadeautje, maar minstens zo gaaf op een mooi prikbord of gewoon aan een punaise op de muur: de postkaarten van Photogeniki en WOORDkunsten. Pakkende afbeeldingen en Nederlandse teksten, om in het voorbijgaan steeds opnieuw te lezen en in je op te nemen. Ook van Hollandse bodem zijn de heerlijk zachte kussens van FLINK, gebreid van kwaliteitswol in een ‘oud-Hollandsche’ breifabriek. Zoals het kussen met de leuke kiwivogel, van prachtig Italiaans merino- en alpacawol. Om heerlijk mee te relaxen op de bank, voor in de loungestoel of als pronkstuk op de vensterbank.

Over NOUSS Concept Store
Twee jaar geleden hing de Amsterdamse Anouschka haar aktetas aan de wilgen en lanceerde ze de webshop www.noussconceptstore.com.  Haar liefde voor kunst en mooie ontwerpen brengt haar bij de mooiste, meest originele producten van startende ondernemers en kleine merken. Haar vondsten zijn regelmatig te bewonderen in pop-up shops en op markten door het hele land.

postkaart-ik-zal-woordkunsten

postkaart-duizend-kusjes-woordkunsten moments-on-fire-luxe-massagekaars kussen-pastel-gem-leerd kaart-merry-christmas-boom-hert-of-kerstman-photogeniki

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *