tece badkamer

Nieuwe kleuren creëren bijzondere accenten

Als consument wilt u het liefst een badkamer, die perfect aansluit op uw persoonlijke wensen, behoeften en individuele smaak. Bij de keuze voor materialen in de badkamer komt het dan ook aan op de details. Want wanneer alle producten op elkaar zijn afgestemd, ontstaat een harmonieus geheel waarin uw smaak en lifestyle tot uiting komen. Een voorbeeld van mooie details zijn de doucheprofielen TECEdrainprofile en wc-bedieningsplaten TECEsquare van TECE. TECE heeft onlangs drie nieuwe kleuren aan haar assortiment toegevoegd: Black Chrome, Gold Optic en Red Gold. De bedieningsplaten en doucheprofielen zijn afgewerkt met een hoogwaardige PVD-coating, die afkomstig is van horloges. Deze duurzame coating is zeer goed bestand tegen krassen en slijtage en zorgt voor een karakteristieke kleur. Naast de gepolijste modellen is elke kleur leverbaar in een geborstelde uitvoering (mat). De nieuwe kleuren zijn afgestemd op de armaturen van Hansgrohe Axor en vormen daarmee een aantrekkelijke combinatie.

De slanke doucheprofielen vormen een modern alternatief voor een douchegoot. Het profiel is leverbaar in standaard maten maar kan ook tijdens de montage op maat worden ingekort. Hierdoor past deze altijd precies in elke douchebreedte. Bovendien kan het doucheprofiel strak tegen een wand worden ingebouwd. Het voordeel hiervan is, dat de tegels aan de kop en zijkanten niet onderbroken worden. Dit is niet alleen esthetisch het mooist, het bespaart de tegelzetter ook nog eens op zaag- en montagetijd.

Overal inzetbaar

Het nieuwe doucheprofiel kan met allerlei vloerafwerkingen worden gecombineerd. Keramische tegels, natuursteen, gietvloeren: alles is mogelijk. De hoogte is tijdens montage eenvoudig in te stellen, waardoor het profiel geschikt is voor alle dikten. Het doucheprofiel kan ook na het plaatsen van de afvoer in alle richtingen worden afgesteld, zodat deze altijd mooi op zijn plaats zit.

Vervuilde goot verleden tijd

Voor een goede afvoer van het water en een optimaal zelfreinigend effect is het doucheprofiel over de gehele lengte voorzien van schuine vlakken. Voor inspectie en reiniging is de sifon snel bereikbaar. Met een lichte druk op het afdekprofiel komt deze los en kan de sifon direct en zonder gereedschap worden uitgenomen. In tegenstelling tot douchegoten waarbij het rooster eerst verwijderd moet worden, is dit bij het nieuwe doucheprofiel niet meer nodig. Dit is hygiënischer en scheelt schoonmaaktijd.

www.tece.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *