bank kopen

Nieuwe bank uitzoeken

Ik woon al weer ruim een maand in mijn nieuwe appartement. En elke dag weer ben ik dankbaar voor het mooie plekje wat ik gekregen heb. Vandaag zei een van de kinderen het voelt elke dag steeds meer als onze huis.

Omdat volgende week de overdracht van de oude woning komen er steeds meer spullen deze kant op. De 1e weken voelde het huis nog kaal aan. Daarbij staat er nog best veel in verhuisdozen maar elke keer pakken we een doos uit en maken we er steeds meer ons plekje van.

2e hands spullen

Ik heb redelijk veel gekregen. Spullen die bij elkaar passen bij wat ik voor ogen had. Spullen waar ik blij van wordt. De bank hebben we van lieve vrienden gekregen. Hij zit heerlijk en de hond mag eindelijk op de bank. Iets waar zij erg blij van wordt. Maar ik merk wel dat de bank al iets ouder is. Soms zit hij een beetje hard en de kussens glijden weg. Een nieuwe bank staat hoog op mijn verlanglijstje.

Bankstel uitkiezen

Gisteren moesten we wat spullen voor het huis halen. Een wasrekje, een prullenbak enz. Terwijl we daar liepen hebben we ook gekeken naar nieuwe bankstellen. Nu hebben we een drie-zits maar eigenlijk moet de bank iets groter. Een goede hoekbank zou beter bij onze gezinssamenstelling passen. Daarbij hebben regelmatig vrienden over de vloer dus een grote bank. Aan de andere kant houden we alle vier van “hangen”op de bank. We moet wel kunnen relaxen. Mijn zoons zouden ook liever een bank als deze (Tuborg van Wortman) gaan:

Voetjes omhoog, tv of playstation aan en ze komen er nooit meer vanaf.

Voor nu gaat het nog prima met deze bank maar we gaan hard sparen voor een nieuwe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *