Nieuw Scandinavisch design van Tenzo

Het zijn de details die je raken en de charme die je hart sneller laten kloppen. Het Zweedse meubelmerk Tenzo komt met een nieuwe lijn Scandinavische design kasten. De modellen stralen rust uit en zijn echt een lust om naar te kijken. Ook hebben de woonkamer meubels een minimalistisch ontwerp dat eigenlijk maar weinig toevoegingen nodig heeft.  De nieuwe design kasten zijn sinds kort ook verkrijgbaar bij Trendymeubels.nl.

tenzo dressoir

We kennen Tenzo als een meubelmerk met ambitie. De collectie bestaat voornamelijk uit Scandinavische design meubels. Bij dit meubelmerk zijn het de details waar je verliefd op wordt. Dankzij een speciaal geselecteerde groep designers en een eigen productielijn in Zweden waarborgt Tenzo design en kwaliteit. De nieuwe Page serie is ook een woonprogramma dat door het meubelmerk zelf ontworpen en geproduceerd is.

Minimalistische kasten

Het Page woonprogramma bestaat uit een dressoir en twee soorten ladekasten. De serie is minimalistisch vormgegeven. Tenzo heeft hierbij een leuke combinatie gemaakt van hout en wit of grijs. Vooral het Dressoir Page en de Opbergkast Page biedt veel ruimte voor eigen invulling. Het open vak is heel leuk om boeken of magazines in neer te leggen en bovenop het dressoir kun je leuke woonaccessoires zoals een groene plant uitstallen.

Scandinavisch design

De Ladekast Page heeft enkel lades waar je sleutels, post of accessoires in kunt opbergen. Het woonprogramma Page is gemaakt van gelakt MDF-hout gecombineerd met massief houten pootjes. De lades hebben ronde openingen waarmee je ze kunt openen.

Stoere stoelen & een bureau

Naast de Scandinavische kasten heeft Tenzo onlangs ook een aantal nieuwe stoelen en barkrukken uitgebracht. De zitmeubelen hebben een moderne vormgeving en passen goed bij een industrieel, Scandinavisch of basis interieur. De oude vertrouwde vormgeving van het meubelmerk is ook bij de nieuwe modellen weer toegepast.

tenzo stoelen

Het nieuwe Bureau Tell is ook een geweldig meubel. Dit stoere bureau heeft namelijk een houder om je tablet in te plaatsen. Handig, en helemaal van deze tijd! Het bureau heeft een mat wit gelakt bureaublad en zwart metalen onderstel. Lekker stoer en passend bij ieder interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *