Nieuw kinderbed nodig?

Als je op zoek bent naar een kinderbed, dan moet je natuurlijk rekening houden met comfort. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat je kind van een goede nachtrust kan genieten. Maar het is ook belangrijk dat je zoon of dochter zich volledig thuis voelt in de kinderkamer. Daarom moet je samen op zoek gaan naar een bed dat zowel aan jouw als aan je kinds voorkeuren voldoet.

De keuze voor een geschikt kinderbed is onder andere afhankelijk van de leeftijd van je kind. Bij Emob vind je verschillende soorten bedden voor alle leeftijden. Van peuterbedden en meegroeibedden tot twijfelaars voor tieners. Enkele tips nodig? Lees dan zeker verder.

Uitpakken met een cool en origineel boomhutbed

Mag het eens iets anders zijn? Dan kun je kiezen voor een boomhutbed. In een boomhutbed creëren de kids een eigen plekje waar ze zich op hun gemak voelen. Je geeft er de kamer ook meteen een ‘outdoor’-gevoel mee. Ideaal voor echte speelvogels en jonge avonturiers!

kajuitbed

Ken jij de kajuitbedden al?

Een kajuitbed is een kinderbed met een lade of kastjes eronder. Zo heb je meteen opbergruimte voor speelgoed, beddengoed of knuffels. Sommige lades zijn zelfs om te toveren tot een extra bed. Handig voor een gezellige sleepover met vriendjes of vriendinnetjes. Vele modellen beschikken bovendien over verhoogde randen, zodat het bed ook als zetel functioneert. Overdag kan je zoon of dochter erin lezen, gamen of muziek beluisteren. En ’s nachts dan zalig wegdromen.

Hoogslapers en stapelbedden: leuk en plaatsbesparend

Naast de leeftijd van het kind is ook de grootte van de kinderkamer een belangrijk criterium bij de keuze van een nieuw kinderbed. Heb je niet heel erg veel plaats? Dan zijn hoogslapers een perfecte oplossing. Je benut er de beschikbare ruimte optimaal mee, want onder het bed kun je verschillende meubels plaatsen. Denk maar aan een bureau, boekenkast of commode. Er zijn zelfs modellen met een glijbaan! Zo wordt de kinderkamer een klein paradijsje.

Een stapelbed is ook perfect voor kleinere kamers. Er kunnen zo makkelijk twee kids in dezelfde kamer slapen. Je bespaart er plaats mee en het is ook gewoon gezellig om een kamer te delen met broer of zus. De hoogslapers en stapelbedden zijn voorzien van een uitvalbeveiliging om te voorkomen dat je kind uit het bed zou kunnen vallen. Er is ook een trapje waarmee je kind op het bed klimt. Voor vele kinderen een leuke uitdaging!

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *