Nachtkastjes

Een nachtkastje is onmisbaar geworden in de slaapkamer. Je wilt je telefoon naast je hebben, dat ene goeie boek waar je niet mee kunt stoppen of de leukste foto van jou en je geliefde. Maar we willen ook niet meer zo’n saai standaard kastje dat “bij het bed en de kast hoort”. Daarom leek het mij een goed idee om de leukste ideeën te verzamelen en met jullie te delen.

Een super leuke is de kleine lockerkast. Handig, want je kunt er ook spulletjes in leggen waardoor het er niet zo rommelig uitziet en je niet steeds hoeft op te ruimen. Daarnaast is het ook hartstikke hip en zijn ze er in ontzettend veel kleuren. Kun je de rest van de meubels rustig houden en kleur toevoegen met zo’n leuk kastje.

remodelista.com
remodelista.com

De open varianten geven de kamer een ruimtelijk effect omdat je er nog doorheen kunt kijken (als je het niet helemaal vol propt natuurlijk). Een mooie houttint die past bij je vloer of kast of toch in een leuk kleurtje geschilderd. Het handige hiervan is dat je het kastje regelmatig een nieuw kleurtje kunt geven.

101woonideeen.nl
101woonideeen.nl

Je kunt natuurlijk ook gewoon een bijzettafeltjes gebruiken, die tegenwoordig veelal in ronde vormen te krijgen zijn. Ze geven je kamer een speels effect. Ze zijn ruim genoeg om leuke spulletjes op te zetten, maar kunnen we rommelig ogen als je er te veel op wilt zetten. Dan geldt toch echt “less is more”.

karwei.nl
karwei.nl

Een ander goed alternatief is een plank aan de muur. Je houd de ruimte open en ruimtelijk doordat er geen poten op de grond staan en maar één laag heeft. Je kunt er een lampje in vast maken, waardoor je een super origineel nachtkastje krijgt. Het nadeel is natuurlijk dat je gaten in de muur hebt als je de plank zat bent en weer iets anders wilt. Al is ook hier schilderen weer een optie.

showhome.nl
showhome.nl

Sharon Klein

[ge]woon studio

www.facebook.com/gewoonstudio

vtwonen.nl
vtwonen.nl
kinfolk.com
kinfolk.com
fonq.nl
fonq.nl
coredna.com
coredna.com
bloglovin.com
bloglovin.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *