NACHTKASTJES: JA OF NEE

Nachtkastjes vind ik persoonlijk erg handig. De wekkerradio, een boek en natuurlijk ligt de telefoon er op. Ook een lampje staat er op, zodat ik lekker in bed kan lezen. Iets wat ik heerlijk vind om te doen. Nu ben ik uitgekeken op de nachtkastjes, die naast mijn bed staan. Tijd voor iets nieuws! Wat het worden gaat, weet ik nog niet. Daarom ben ik op zoek gegaan naar mijn favoriete top 5.
Als ik op het internet kijk, heb je nachtkastjes in allerlei soorten en maten. Nu moet ik wel zeggen dat ik niet snel voor de doorsnee kastjes zal gaan. Even verder zoeken en dan vind je ook wel een paar mogelijkheden die niet zo vanzelfsprekend zijn.
Hier vind je mijn top 5 van favorieten, in willekeurige volgorde:

1. Plankje aan de muur

plankje aan de muur

http://www.remodelista.com/

Een heel eenvoudig nachtkastje. Een nachtplankje is het meer.  Ik hou van eenvoud en dat is dit zeker. Ook leuk hoe het lampje er in verwerkt is.

2. Ronde vorm

rond nachtkastje

www.woonio.de

Leuk, die ronde vorm! Dit is zeker iets anders dan de nachtkastjes, die je vaak ziet. Ook handig dat er veel bergruimte in zit.

3. Boekenstapel

stapel boeken

www.sannaochsania.blogsppot.fr

Een heel origineel kastje! Dit is zeker zelf te maken. Heb je nog oude boeken staan, die je niet meer gebruikt? Maak een leuke opstelling en lijm de boeken aan elkaar. Gebruik wel een lijm die hier voor geschikt is. Laat het geheel goed drogen. Zodra de lijm goed uitgehard is, kun je de boeken een kleur geven. Je moet zelf bekijken hoe vaak dit moet. Als de verf droog is, adviseer ik om een laklaag (misschien meerdere) aan te brengen om het kastje te beschermen tegen beschadigen. Laat dit ook goed drogen en klaar is je zelfgemaakt nachtkastje.

4. Hangend kastje

nachtkast

www.unetouchede.canalblog.com

Een hangend nachtkastje! Handig als je klein behuisd bent. Ook leuk om zelf te maken.
5. Kastjes aan de muur

nachtkastjes

www.alvemmakleri.se

Zo kun je zelf de grootte van je nachtkastje bepalen. Leuk om je lievelingsaccessoires in te zetten, ruimte voor je boeken en alles wat je nodig hebt. Als je de binnenkant van de kastjes een kleur geeft, heb je gelijk een kleuraccent in je slaapkamer.

Voor iedereen is er dus wel een nachtkastje te vinden. Welk kastje heeft jouw voorkeur? Ik ben heel benieuwd. Laat je het mij weten in een reactie? Leuk!
Tot volgende maand!
Groetjes,
Gea Eising
Ik ben te vinden op:
www.facebook.com/binneninhuis.interierenstyling
www.binneninhuis.nl

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *