Multifunctionele afzuigkap

Als de ruimte schaars is, worden woningen kleiner. Dat is vooral merkbaar in de stad. Maar de veeleisendheid van de mens groeit alleen maar. Wie klein woont en toch van alle gemakken voorzien wil zijn, zal slim met de beschikbare ruimte om moeten gaan. Fabrikanten spelen daar handig op in en bedenken steeds meer producten met meerdere functies. De multifunctionele afzuigkap is daar een goed voorbeeld van.

Afzuigkap met sfeerlicht

Deze design afzuigkap is voorzien van AmbientLight met dimfunctie. Je kunt kiezen uit maar liefst 31 verschillende kleuren die je fel of zacht kunt laten schijnen. Tijdens het koken heb je dus goed zicht op de pannen en tijdens de maaltijd kies je de kleur die bij je stemming past. De kap zelf is verkrijgbaar in zwart, groen en oranje. Maar deze afzuigkap kan meer dan lucht afzuigen en licht geven. Ontdek hoe deze multifunctionele afzuigkap de koelkast vervangt.

Afzuigkap die communiceert met de kookplaat

Het overkomt iedereen wel eens: je bent al volop aan het koken als je tot de ontdekking komt dat je vergeten bent de afzuigkap aan te zetten. Het hele huis heeft zich dan al gevuld met de lucht van spruitjes of bloemkool. Gebeurt jou dit regelmatig? Dan is de FlexInductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging iets voor jou. Doordat de afzuigkap geïntegreerd is in de kookplaat, heb je geen kap meer boven de kookplaat nodig. Die ruimte kun je dus besteden aan bergruimte in de vorm van planken of kasten. Maar het belangrijkste is dat de sensorgestuurde afzuiging in de kookplaat automatisch aan gaat wanneer de kookplaat wordt geactiveerd. Afhankelijk van de hoeveelheid geur en wasem die vrijkomt tijdens het koken, past de intensiteit van de afzuiging zich automatisch aan.

Afzuigkap als eyecatcher van de keuken

Houd je van kunst of design? Ook dat is te combineren met een afzuigkap. De tijd dat het afzuigapparaat een noodzakelijk kwaad was in de keuken is voorgoed voorbij. De Mirabilia is daar een goed voorbeeld van. Een combinatie van de elementen glas, staal, licht en lucht zorgt voor een opvallend detail in de keuken. Beschikbaar in een verscheidenheid aan afwerkingen!

Afzuigkap met bergruimte

De Spazio afzuigkap is een echt nuttig toestel tijdens het koken. De hangende steunplank biedt plaats aan verse kruiden die regelmatig in de keuken worden gebruikt. Het keukengerei dat tijdens het bereiden van de maaltijd nodig is, hangt voor het grijpen aan het railsysteem. De verlichting in de Spazio afzuigkap verlicht een ruim werkoppervlak. De afzuigkap beschikt over USB-poorten waar tablets of mobiele telefoons kunnen worden opgeladen. En met de tablethouder heb je tijdens het koken je favoriete recepten direct bij de hand. Kortom, de Spazio is veel meer dan alleen een afzuigkap.


Bron: Voorlichtingsburo Wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *