pelletkachel

Mooie (duurzame) kachels die passen bij het interieur

Wat is het weer wennen om met handschoenen, sjaal en muts naar buiten te gaan. En dan is het nog niet eens echt koud. We moeten altijd even weer wennen als we temperaturen rond de 0 graden hebben. Gelukkig kunnen we het dan nog goed af met handschoenen, muts en sjaal. Als het dagen onder nul wordt en we krijgen er echt koude wind of neerslag bij moeten we andere maatregelen nemen.

De lekkerste maatregel voor dit soort dagen is heerlijk thuis bij de kachel te blijven en te genieten van een kop warme chocomelk.

Kachel

Mijn vriend heeft een gaskachel en ik merk dat dit erg snel warmte geeft. In mijn eigen appartement heb ik gewoon centrale verwarming en als ik de verwarming openzet duurt het altijd wel even voordat ik echt de warmte in mijn huis voel. En eigenlijk past natuurlijk een echte open haard het beste bij winterse dagen. Toch merk ik dat steeds meer mensen liever overstappen op iets duurzaams. Als ik een bericht over open haarden op mijn social media kanalen zet krijg ik regelmatig reacties dat dit niet goed voor het milieu is. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook duurzame en toch ook mooie oplossingen.

Pelletkachel

Wil je duurzaam stoken verdiep je dan eens in pelletkachels. Zij hebben minder uitstoot. En zijn er in verschillende uitvoeringen waardoor er altijd wel eentje is die past bij je interieur.

kachels

En wist je dat anno 2017 je je kachel gewoon vanaf je telefoon kan starten. Ideaal, als je wegrijdt bij je werk start je alvast je kachel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *