Mister design en VT Wonen design beurs

Ik startte mijn week in het schitterende Den Bosch. Bij mijn relatie Mister Design kwam Carl Hanssen langs om te laten zien hij zijn Wishbone stoelen maakt. Het was echt schitterend om te zien dat echt elke stoel nog met de hand gemaakt werd. En niet alleen dat vond ik erg bijzonder ook vond ik het erg bijzonder om te zien met hoeveel precisie Carl dit doet. Totaal geconcentreerd maakt hij binnen 45 minuten een pracht van een stoel.

En niet alleen de stoel was prachtig om te zien ook de winkel van Mister Design deed mijn hart sneller kloppen. Wat een mooie inrichting. In de winkel zijn allemaal verschillende sfeerhoeken gecreeerd.

mister design koper mister design

Zaterdag had mijn middelste een judotoernooi. Een sport die erg centraal staat in ons gezin. Deze week was het een instaptoernooi. Echt een fantastische manier om kinderen te leren hoe het wedstrijdelement werkt.

judo

In september hebben wij heel veel verjaardagen en afgelopen weekend hebben we deze combineert door heerlijk met de hele familie uit eten te gaan. Wij gaan dan meestal naar Eastern Plaza in Elst. De kinderen kunnen daar heerlijk spellen, koekjes bakken en onbeperkt graaien van het buffet. Vooral de chocoladefondue is erg populair. Ik zelf geniet altijd van goede sushi.

IMG_5667

Toen we thuis kwamen kregen we het berichtje van vrienden of we nog even een borreltje kwamen drinken in de kroeg. Dus even sel oppas geregeld en nog even een afzakkertje genomen. Beide heren zijn ook ondernemer dus ik vind het altijd leuk om hen te praten over onze ondernemingen. Sowieso geniet ik altijd van avonden met vrienden in combinatie met een goed glas wijn.

heren van zeist

 

Thuisgekomen snel gaan slapen want de dag erna vierde we de verjaardag van onze oudste. We hadden heerlijk weer dus alle kinderen konden lekker buiten spelen. En komt normaal de visite redelijk verdeeld over de dag kwam nu iedereen tegelijk en bleef iedereen ook heel erg lang hangen. Super gezellig maar het was even puzzelen met de stoelen ;).

IMG_5671

Maandag en dinsdag had ik geen afspraken dus kon ik heerlijk aan de website werken. Ik ben bezig met de samenstelling voor 2016 dus veel contact met nieuwe relaties. Omdat deze maanden de woonmaanden zijn komen er veel uitnodigingen en persberichten binnen. Daar maak ik een selectie uit maar dat is best moeilijk als er zoveel leuks wordt aangeboden.

Woensdagmiddag zit ik altijd bij de zwemles van mijn dochter. Deze week was overigens de laatste les, tijd voor een feestje. Al met al heb ik zes lang in het zwembad doorgebracht maar nu kunnen ze alle drie zwemmen. Ik vind het overigens ook wel weer een beetje jammer dat de zwemles voorbij is want in de kantine kon ik altijd heerlijk blogs schrijven.

zwembad

Donderdag ging ik als hulpouder mee met de middelste. Ze hebben een project gehad over het ontstaan van de heuvelrug en kregen een rondleiding in de oudste kerk van Zeist. De gilde kon erg leuk vertellen waardoor zowel de kinderen als wij als begeleiding goed bij de les bleven. De kerk is vorig jaar geheel gerestaureerd en is echt prachtig geworden. Zittend in de kerkbanken heb ik echt genoten van al dat oude pracht.

IMG_5700

En vrijdag mocht ik dan eindelijk naar de VT wonen design beurs. Ik had elke dag wel kunnen gaan want elke dag was er wel iets te doen of werd ik door een standhouder uitgenodigd om langs te komen. Vrijdag was de VIP avond en ik vond het wel erg leuk om deze eens mee te maken.

Een kleine indruk van de beurs:

IMG_5707

IMG_5711

IMG_5710

Mijn gastheer en gastvrouw van Terapy hadden het super druk. Iedereen vond het super leuk om de zitzakken uit te proberen. En als leuk extraatje hadden ze gewoon de prijs voor beste stand gewonnen.

IMG_5712

Als bijzonder nieuwkomer heb ik ook nog even een bezoekje gebracht aan La Aurelia. Zij hebben echt zo’n prachtig behang ontworpen. Op de stand hadden ze de zwaan hangen en deze trok enorm veel bekijks.

behang zwaan

Al met al een week vol wooinspiratie en veel plezier. Voor volgende week staan er ook al weer een paar leuke afspraken in de agenda. Ik ga onder andere een bezoekje brengen aan de gevangenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *