Mijn top 5 leukste zwart wit posters

Ik ben dol op citaten en poster met mooie teksten. Ik vind het daarom wel leuk om een top 5 leuke citaten en posters te maken. Het leuke van zwart wit poster vind ik is dat ze met een mooie lijst aan te passen zijn aan elke interieur. Zo maak je de teksten nog sprekender als je er een gele of gouden lijst om heen doet.

1. Een van de sites die ik daarvoor vaak bezoek is de site van Elske. Mede ook omdat zij elke maand een gratis te downloaden kalendervel maakt. Deze hang ik naast mijn bureau. Ook maakt Elske leuke posters, een van mijn favoriete is de family poster. Deze kan je gratis downloaden op de site van Elske.

ELSKE-together-PRINTABLE

2. De tekst alleen al, ik gebruik hem vaak. Ook op mijn what’s app heb ik deze tekst staan. Een poster met de tekst Carpe Diem past dan ook goed bij mij.

poster Carpe diem

3. Een poster zonder tekst maar daardoor erg veel zeggend. Met alleen zijn zwarte kruis maakt hij wel een statement in je interieur.

poster zwart kruis

4. Nog een poster met een pakkende tekst. Deze poster komt bij Printcandy vandaan. Op deze site vindt je een groot assortiment aan poster welke elk naar je eigen smaak en interieur aangepast kunnen worden. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld je eigen namen in de posters te verwerken.

poster happiness

5. Tja wie spreekt deze tekst nu niet aan. Zeker wij vrouwen zullen erg gecharmeerd zijn van deze tekst want zeg nu zelf zonder chocola kan ik niet. Deze poster komt uit de collectie van Zoedt en zij verkoopt nog meer posters met bijzondere teksten.

poster life is like a box of chocolate

About Author

2 thoughts on “Mijn top 5 leukste zwart wit posters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *