MIJN HUIS, MIJN THUIS

MIJN HUIS, MIJN THUIS

Ik ben geen stylist, volg niet de laatste mode en toch denk ik dat ik iets te delen over onze passie voor wonen. Sinds alweer bijna 4 jaar runnen mijn zusje en ik een (web)winkel: Figeland Woon & Kado.  Ons uitgangspunt? We kopen alleen in wat we leuk vinden! En dat werkt… denken wij!

Ik hou ervan om bij mensen thuis te komen.  Het interieur zegt vaak al iets over de persoon die er woont. Heerlijk vind ik het, als ik er de volgende keer weer kom ik allemaal nieuwe dingen ontdek. Zo’n inrichting die voelt als een warme deken. Niet omdat de styling volgens de laatste mode is, maar omdat mensen hun eigen touch eraan geven. Soms gaat dat anders. Dan kom je ergens binnen en dan gebeurt er van binnen niks. De meubels kunnen prachtig zijn, styling perfect, maar het is zo “identiteitsloos”.  Iedereen kan in zo’n huis wonen, het is niet persoonlijk. Ik hou ervan te zien dat er in het huis ook geleefd wordt. Fotolijstjes, kaarten, bloemen, zelfs speelgoed!

Mijn huis is niet perfect, waarschijnlijk zijn er mensen die hiervoor geleerd hebben, die mij wel graag een advies zouden geven. Helaas… bij mij geen kans op. Ik ben namelijk eigenwijs, weet niet of dat ook terug te zien is in een interieur? Waarschijnlijk wel! Want in mijn huis kan veel.. of het nu oud of nieuw is, ik koop wat ik mooi vind! En… het werkt, net als in de winkel. Dit huis past mij als een jas. Er hangen foto’s aan de wand, ik hou van kaartjes met mooie teksten. Mijn servies vind ik prachtig, maar niet alleen voor de sier. Ik gebruik het wel. De meubels zijn inmiddels niet meer bij elkaar passend, maar het zijn meubels met een verhaal. En ja, er ligt speelgoed. In mijn huis wonen namelijk 4 jongens, die niet denken aan mama’s meubels en afkeer van poetsen. Maar… mijn kleurrijke huis is voor ons zessen een heerlijk fantastisch THUIS! En wat is er nu leuker, dan werken op een plek die net zo voelt als thuis? Niet groot, maar er is veel te zien en belangrijk voor ons; we worden elke dag omringt met spullen die we mooi vinden!

thuis figeland ladder interieur

thuis mariska

 

 

1 thought on “MIJN HUIS, MIJN THUIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *