muurstrak

Met een strakke wand de zomer in

Met het MuurStrakPlan kun je het zelf

Mooie strakke muren maken een interieur. Echter een muur kan ook snel beschadigen en om het dan weer strak te krijgen ziet een gemiddelde doe-het-zelver als een uitdaging. De wil om met deze specifieke klus aan de gang te gaan is er, maar om de klus zelf te klaren schrikt af en geeft onzekerheid. Daarom komt Alabastine met het MuurStrakPlan waarmee je stapsgewijs gemakkelijk zelf tot een prachtig strak eindresultaat komt. Zo krijgt strak de zomer in een hele andere dimensie.

In bladen en op internet zie je prachtige interieurs met mooie afgewerkte wanden langskomen. Het voorwerk wordt vaak niet getoond maar zorgt wel voor dat mooie resultaat. De realiteit is dat niet iedereen al zo’n mooie wand heeft. Menig muur kan wel wat strakheid gebruiken. Goede voorbeelden van dit soort wanden zijn de welbekende spachtelputz of structuurmuren. Maar ook een muur die beschadigd is na het verwijderen van behang kennen doe-het-zelvers maar al te goed. Na het advies van het MuurStrakPlan maak je vanaf nu deze muren zelf weer strak, met de juiste producten én handelingen.

Hoe werkt het?
Op de site muurstrakplan.nl krijg je door het beantwoorden van drie vragen een advies op maat voor het strak maken van jouw muur. Naast de geadviseerde producten word je stapsgewijs aan de hand genomen door middel van een stappenplan inclusief video’s . Alle onduidelijkheden en onzekerheden worden hiermee weggenomen en zo kun je de klus gemakkelijk zelf klaren.

strakke wand

Over Alabastine
Alastine maakt onderdeel uit van AkzoNobel. Alabastine bestaat sinds 1956 en is er voor de doorgewinterde klusser maar ook voor diegene die af en toe aan de slag gaat. Alabastine heeft een compleet assortiment om hout, steen, metaal, tegels en voegen voor te behandelen zodat het eindrestulaat optimaal is. www.alabastine.nl

Over AkzoNobel
AkzoNobel is een internationaal vooraanstaande verf- en coatings onderneming en een belangrijke producent van specialistische chemicaliën. Vanuit een eeuwenlange expertise voorzien wij industrie en consumenten wereldwijd van innovatieve producten en duurzame technologieën om te voldoen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben circa 47.000 medewerkers verspreid over 80 landen. Tot onze merken behoren bekende namen als Dulux, Sikkens, International, Interpon en Eka. We hebben een permanente leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid van waaruit we ons inzetten voor een hogere kwaliteit van leven en betere leefbaarheid in steden.

strakke wand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *