woon make-over

Met de bezem door je huis! Zo pak je een grote woon make-over aan tijdens Woontober

De herfst is alweer een tijdje aan de gang. Voor veel mensen is het een tijd om weer lekker tijd binnen door te brengen. De kaarsjes aan, met een dekentje en een kop thee op de bank. En dus de tijd om weer eens met een frisse blik naar je inrichting te kijken. De bezem gaat erdoor, het huis krijgt een grote schoonmaak en de oude meubels wil je het liefst eindelijk eens vervangen. Ben je klaar om je huis eens grondig aan te pakken? Wil je je interieur een flinke make-over geven of pak je het grootser aan en ga je voor een verbouwing? Dan kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Uiteraard heb je zelf je ideeën over wat je mooi vindt en waar je hart sneller van gaat kloppen, maar niet iedereen is goed in het bij elkaar brengen van een geheel interieur of weet wat de mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld een verbouwing. Zeker wanneer je een hele ruimte van begin tot eind wilt vernieuwen, zoals bijvoorbeeld een gehele nieuwe badkamer of keuken, dan is professioneel advies eigenlijk wel een must.

Woontober in Villa ArenA

Het is Woontober bij Villa ArenA! Dat betekent dat je niet alleen kunt shoppen bij de leukste winkels zoals altijd, maar dat je ook nog eens gratis interieuradvies kunt krijgen van een echte woonstylist. Elke zaterdag in oktober kun je een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek, waarbij je met een professional aan de slag gaat om te kijken naar de mogelijkheden. Je krijgt hulp bij het creëren van de juiste stijl en sfeer passend bij jouw woonwensen. Bovendien krijg je deze maand bij zo’n afspraak ook nog eens een leuke goodiebag cadeau. Daarnaast zijn er nog meer leuke extra’s deze maand, zoals live styling presentaties en gratis kinderopvang en entertainment. 

Maak een moodboard

Wanneer je een afspraak hebt bij de woonstylist bij Villa ArenA, dan is het handig om van tevoren al een moodboard te maken van je woonideeën. Ook wanneer je geen hulp inschakelt van een stylist, dan is het voor jezelf al heel handig om een moodboard te maken. Bekijk verschillende websites, plaatjes of magazines en ga los op Pinterest. Op die manier krijg je uiteindelijk een overzicht van wat je mooi vindt en wat de overeenkomstigheden zijn daarin. Dat maakt het al een stuk gemakkelijker op het moment dat je daadwerkelijk gaat shoppen. 

Online spelen met je inrichting

Een leuke en laagdrempelige manier om te zien hoe een home make-over eruit komt te zien, is het gebruik maken van online ontwerpprogramma. Hierin kun je een (al dan niet in 3D) ontwerp maken van je huis, of alleen de ruimte waar het om gaat. Op die manier zie je heel realistisch wat het resultaat kan worden. Gegarandeerd dat je een kleine verslaving gaat ontwikkelen en je huis tientallen online make-overs geeft. Dit is ook nog eens een hele handige manier, wanneer je een nieuwe woning gaat kopen, om te zien hoe je huidige meubels in het nieuwe huis passen. Of uiteraard om te kijken wat de mogelijkheden zijn in je eventuele nieuwe koophuis. 

Photo by Spacejoy on Unsplash

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.