Meer Persoonlijkheid aanbrengen aan je interieur?

Een dierbaar voorwerp, een lievelingsschilderij of een verzameling is in veel gevallen vaak de basis van een andere sfeer in huis.

Het kans soms best lastig zijn om te bedenken wat je echt belangrijk vindt bij het inrichten van je woning. Hoe veel waarde hecht je aan kleur, vorm en stijl? Of het aanbrengen van accenten met bijvoorbeeld behang. Is het een koop of huur woning? Financiële factoren spelen vaak een rol bij de uiteindelijke keuze.

Hieronder vindt drie originele manieren om extra persoonlijkheid aan te brengen aan je interieur.

Portret stickers

Wil je eens wat anders dan de gebruikelijke foto’s aan je wand?
Laat je favoriete foto omzetten naar een waar kunstwerk voor op je muur. Een originele manier om wat extra persoonlijkheid in je interieur aan te brengen. De stickers kunnen gemaakt worden in elk formaat. Ze kunnen eenvoudig geplakt worden op alle vlakke oppervlakten zoals muren, kasten, en ramen.    

Plaats eigen teksten

Je eigen naam, gedicht, recept, familie regels of een leuke spreuk op de muur geeft een vertrouwde en persoonlijke sfeer. Naast de standaard teksten kun je tegenwoordig op eenvoudige wijze een eigen tekst muursticker maken. Zo heb je keuze uit verschillende lettertypes, groottes en kleuren.

Bovendien zijn teksten erg goed te combineren met andere stickers en voorwerpen.

interieur

Eigen foto’s als muursticker

Wordt elke dag wakker met een prachtig uitzicht en leuke herinneringen van je vakantie.

Een handig alternatief op fotobehang. Muurstickers zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en zijn een stuk eenvoudiger aan te brengen. Laat je eigen gemaakte hoge resolutie vakantie foto’s afdrukken op een muursticker en je krijgt fantastisch resultaat voor op je muur.

Ook meerdere kleine foto’s kun je tegenwoordig gemakkelijk verwerken in verschillende sticker ontwerpen van bomen, dieren, klokken etc.

Muurstickers zullen een lange tijd blijven plakken, maar het is ook de ideale oplossing om extra persoonlijkheid aan te brengen in je tijdelijke (huur) woning.

Jan Dijkstra

logo

e. [email protected] | w. https://www.muurstickerstunter.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *