maison sucre

Maison Sucre brengt kleur in huis met eigen verflijn

Interieurspecialist Maison Sucre werkt met eigen ontwerpen en fabricage. Dit maakt hun woonconcept uniek. Zij nemen alle facetten van inrichten voor hun rekening en nemen hiermee alle zorgen uit handen van de klant. Naast de comfortabele zitmeubelen, luxueus uitgevoerde gordijnen en bekende stoffenmerken waarmee Maison Sucre werkt, hebben ze ook een eigen verflabel. Waardoor ze hun interieurs nog beter kunnen afstemmen op de kleuren van de stoffen waarmee zij werken. Zo creëert Maison Sucre een geheel eigen signatuur.

Maison Sucre is de eigen verflijn gestart omdat ze vaak grote projecten inrichten. Verf is dan een grote extra kostenpost. “Vaak bellen klanten al zodra de wanden geschilderd zijn dat het al zo’n warm effect geeft, terwijl de rest van het interieur nog moet komen en er zelfs nog geen gordijnen hangen. Wat ’n likje verf al niet kan doen”, aldus Sharon Streuper-Kievits, eigenaresse en designer van Maison Sucre.

Het kleurenpalet bestaat uit tien kleuren en is onlangs uitgebreid met een nieuwe kleur: Violet. In het najaar komt er weer een nieuwe kleur bij. De verf is Engels Krijtmat, van zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd in tegenstelling tot andere verflabels. Een aantal van de verfkleuren is te zien op de wanden in de showroom van Maison Sucre. De verschillende stijlkamers hebben allemaal hun eigen look and feel en dat wordt doorgevoerd op de wanden. Verder werken ze met bijzondere muureffecten die ook in de kleuren van Maison Sucre te leveren zijn, wat eveneens te zien is in de showroom in Rotterdam.

maison sucre krijtmat maison sucre krijtmat schelpenzand maison sucre krijtmat ecru maison sucre krijtmat blauw

Over Maison Sucre
Maison Sucre bestaat uit interieurspecialisten Sharon Streuper-Kievits en Rob van Velzen. Beiden hebben het vak ooit geleerd bij Suikertuin, wat een begrip was in Rotterdam. Samen zijn ze Maison Sucre gestart en hebben hun eigen showroom met verschillende stijlkamers gevestigd in het hart van Rotterdam.

Hun stijl laat zich het beste omschrijven als ‘Easy Classic’ een mix met spannende contrasten; strak & klassiek en sportief & barok. De stijl laat zich eigenlijk niet makkelijk in één woord vangen. Men moet het zelf beleven in de showroom om er een mening over te vormen.

Naast bekende stoffenmerken waarmee Maison Sucre werkt, ontwerpen zij ook zelf stoffen en passementen en hebben een eigen verflabel waardoor zij de interieurs naadloos in kleur op elkaar kunnen aansluiten tot een prachtig eindresultaat. Hiermee creëren zij een geheel eigen signatuur. Van landhuis tot een mooi appartement; Maison Sucre brengt overal de warmte in!

Sharon is een veelzijdige interieur designer
Naast het inrichten van huizen wordt Sharon ook regelmatig gevraagd als designer. In het interieurvak kan ze al haar creativiteit kwijt. Ze vindt het een voorrecht om mensen te mogen helpen en begeleiden om hun eigen warme sfeer in hun droomhuis te creëren.

Recentelijk ontwierp ze nog de complete styling voor restaurant Fausto, een tijdelijk restaurant dat cateraar Oseven tijdens het ABN AMRO tennistoernooi opende. Dat kan in de stijl die Maison Sucre biedt, maar als interieurdesigner is Sharon ook prima in staat een geheel andere vertaalslag te maken indien de klant dit wenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *