Maanlampje zelfmaken

Maanlampje voor de babykamer of kinderkamer zelfmaken

Er zijn vele thema’s voor de babykamer of kinderkamer maar de laatste jaren zie je erg vaak de tekst Love you to the Moon and Back voorbij komen. Een van deze poster voor op de baby – of kinderkamer is de maan poster van Martin Krusche.

moon and back poster

Onder andere verkrijgbaar bij Wies Wonen

Met deze leuke poster als inspiratie heeft men het volgende zelfmaakidee/DIY bedacht. Een maanlampje voor de babykamer of kinderkamer.

Als basis neem je de Fado lamp van Ikea. Op deze lamp teken je met watervaste stiften (een zwarte en een rode) het gezichtje. Met een katoenen doek heeft Rosandra  van Mommo Design de wangen op de wolk geverfd. Ze maakte de doek rood met de stip en wreef er daarna mee over de lamp om rode wangen te maken. Dit deed nogmaals maar dan met zwart. En met een doek vol zwart inkt maakte ze het maanlandschap.

Niet alleen heb je op deze manier een erg originele lamp maar de kosten voor deze lamp vallen ook nog heel erg mee. Echt een mooi voorbeeld van budget wonen want voor nog geen 20 euro heb je eigen lamp voor de kinderkamer gemaakt.

En omdat zowel de poster als de lamp niet een uitgesproken kleur hebben zijn ze makkelijk te combineren met verschillende stijlen en kleuren.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *