flowerbox planten

Maak van je planten een eye-catcher in het interieur

Flowerbox

Na groot succes in Frankrijk en andere delen van de wereld, is Flowerbox eindelijk ook in Nederland te koop.

Wat is Flowerbox? Flowerbox is een innovatief en  origineel concept,  waarmee je van je planten een regelrechte eye-catcher maakt in je huis. Niet traditioneel in de vensterbank of op tafel (kan natuurlijk wel), maar als een levend schilderij aan de muur.  De eigenwijze combinatie van echte planten en origineel design maken het mogelijk om voor een ieder, naar eigen smaak, je huis of bedrijf  persoonlijk en sfeervol te maken.

Dus hang een Flowerbox aan de muur en ontdek een andere kijk op de natuur en design. 

Flowerbox is in veel kleuren verkrijgbaar, van vrolijke zomers tinten zoals orangered, limegreen tot  neutrale kleuren zoals ivorywhite en onyxblack. Flowerbox wordt  gemaakt van diverse materialen , zoals van keramiek, metaal en karton.

Flowerbox als cadeau? Ja, natuurlijk, Flowerbox wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking, inclusief een pipet om water te geven.

Wilt u advies om uw woning of bedrijf natuurlijk te decoreren, neem dan contact met ons op via de website of telefonisch 06-23937958. U kunt de producten van Flowerbox kopen via de webshop: www.flowerbox-nederland.nl en bij  diverse tuincentra.

Flowerbox, een andere kijk op de natuur!

flowerbox

flowerbox

flowerbox

flowerbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *