Maak je eigen memobord

Kaartjes van de tandarts met daarop de geplande afspraken, verjaardagsuitnodigingen, dat briefje met daarop die ene taak die je niet mag vergeten. Het is verstandig al dit soort kaartjes te verzamelen op een vaste plek. En dan kan je een memobord kopen maar je kan er ook een zelf maken.

DIY Memobord

Maartje van Woonguide heeft op haar site een erg leuk moodboard wat je zelf kan maken. Koop bij de bouwmarkt een gaaspaneel. Kan je er geen een vinden in wit dan kan je hem ook makkelijk overspuiten. En in sommige interieur staat zo’n beton gaas juist heel erg stoer.

Hang het paneel met spijkers op aan de wand. Je kan de spijkers in de muur slaan en dan het paneel er aan hangen. Je kan ook kiezen voor ophangoogjes. Hierdoor hangt het iets veiliger aan je wand.

Memobord pimpen

Op het bord heeft Maartje allemaal leuke dingen gehangen. De knijpertjes vind je bij Dille en Kamille. Je kan net als Maartje het bord versieren met leuke kaartjes maar hij is natuurlijk ook perfect voor de kindertekeningen. Heb je meerdere kinderen hang er dan voor elke kind een op. Zo hebben ze ieder hun eigen plek om de mooiste creaties tentoon te stellen.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *