Lodge: “Pure, rustieke elegantie”

Een buitengewoon sfeervolle houten lodge te midden van een indrukwekkend berglandschap. Een adembenemend uitzicht. Binnen knispert een behaaglijk warm hardvuur. Buiten zijn het de paradijselijke vogels die zorgen voor een natuurlijke sereniteit. Een weldadig gevoel van rust stroomt door de ruimte. Klinkt als de perfecte hideaway!

Logde, de nieuwe wandbekleding collectie van het prestigieuze Nederlandse interieur decoratiemerk Origin – luxury wallcoverings, creëert de romantische sfeer die je aantreft in een gastvrij, karaktervol en feilloos ontworpen landhuis. Lodge legt de nadruk op rustieke elegantie door comfort en stijl op prachtige wijze te combineren.

Geïnspireerd door de pracht van de natuur geven de luxueuze dessins van Lodge een authentieke, rustieke charme aan elk interieur. Natuurlijke materialen, verfijnde structuren, gracieus gebladerte maar ook stijlvolle, grafische vormen weerspiegelen een harmonieuze en innige sfeer in elke ruimte. Bijzonder in de collectie zijn de rijke (imitatie) grasweefsel patronen die door de onregelmatigheid in kleur en weefsel een prachtig decor vormen voor ieder type meubilering.

lodge behang

Het kleurenpalet

Het eigentijdse kleurenpalet van Lodge is ingetogen en natuurlijk. De kleurnuances variëren van warm aardebruin tot zacht zandbeige en van stralend wit tot charmant grijs. Subtiele glanseffecten geven de dessins extra allure. Tropisch groene- en helder blauwe kleurtinten verrijken de collectie en maken Lodge een ware aanwinst voor het creëren van een intrigerend en levendig interieur.

Zware vinyl kwaliteit

Lodge wordt vervaardigd op een zware vinyl kwaliteit. Hierdoor is de gehele collectie toepasbaar in alle droge maar ook vochtige ruimtes van het huis zoals keuken of badkamer.

Geschikt voor professionele toepassingen

Het behang in de Lodge collectie voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid. Hierdoor is de collectie erg geschikt voor gebruik in hotels, restaurants, kantoren of andere high-traffic ruimtes.

Product informatie en verkoopadressen

De wandbekleding op vinyldrager in de collectie Lodge kost tussen de €43,50 en €44,95 per rol (53cm. x 10,05m.) en is verkrijgbaar bij de woninginrichter en de verf- en behangspeciaalzaak. Kijk voor meer informatie over Lodge en andere collecties van Origin – luxury wallcoverings op originlife.nl of stuur een e-mail naar [email protected]

lodge driehoek

Over Origin – luxury wallcoverings

Door de jaren heen heeft Origin – luxury wallcoverings zich gevestigd als één van de leidende aanbieders op het gebied van hoogwaardige wandbekleding voor toepassingen in woon- en professionele omgevingen. De specifieke Origin look, rijk en warm tegelijkertijd, is de basis van het succes van de Origin – luxury wallcoverings collecties. Alle wandbekleding wordt door het Nederlandse Origin – designteam ontworpen. Het behang straalt luxe en verfijning uit, waarbij traditionele thema’s worden vermengd met eigentijdse trends.

Origin – luxury wallcoverings koestert haar eigen ‘boutiquefabriek’ in Nederland. Hier produceren zij met veel passie en volgens de hoogste normen een verscheidenheid aan wandbekleding. Middels verfijnd ambachtelijk werk en met respect voor de natuur creëert Origin bijzondere behangcollecties die voldoen aan de hoogste verwachtingen.

Door het gebruik van verschillende druktechnieken krijgt de Origin wandbekleding een adembenemende uitstraling. De traditionele lijmdruk methode voorziet het behang van een mat en natuurlijk uiterlijk. De basis van elegante zijdedruk is de ambachtelijk aangebrachte verflaag die het product het gevoel en uiterlijk van natuurlijke zijde geeft. Beide technieken worden toegepast op vliesbehang wat werkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert. In combinatie met eco texture krijgt de wandbekleding een aangenaam tastbare oppervlaktestructuur wat een chique en stijlvol resultaat garandeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *