Liefhebber van modern? Bekijk deze keukens!

moderne keukenModern & uitdagend design! De Way is een greeploze Italiaanse designkeuken uit het brede assortiment van Snaidero. Deze keuken is gepositioneerd tussen de Orange en de Ola20. De verschillen zitten in de ontbrekende ronde kasten en de mogelijkheid voor horizontale greeplijsten voor de hoge kasten. Proef en ervaar deze Italiaanse keuken, die onlangs door onze eigen monteurs is geplaatst in Bleiswijk. Meer over de Snaidero Way ►

landelijke moderne keuken

Combineer modern met landelijk. Deze greeploze woonkeuken heeft champagnekleurige keukenfronten en RVS-keukenapparatuur. De strakke keuken vormt een mooi contrast met de landelijke, klassieke steunbalken, de grote houten eettafel en het plafond. Het aanrechtblad brengt beide werelden samen.

moderne landelijk keuken

Verken de Nextline NL110 ►

moderne keuken

Bij uw bezoek aan Tieleman Keukens krijgt u bij de Snaidero Ola20 een warm Italiaans gevoel. De unieke barpoot en de ronde stijl in de afwerking maken deze keuken hypermodern! Met het ruime Snaidero Corian werkblad, de praktische keukenapparaten van Miele (wamhoudlade, stoomoven en combimagnetron) en de strakke kookplaat van Forster is deze keuken ideaal om voor grotere groepen te koken.

moderene design keuken

De Snaidero Ola20 in detail ►

keukeninspiratie

Deze keuken is een trendsetter in de wereld van moderne keukens. De zwevende elementen zijn uitgevoerd met glazen fronten, gecombineerd met een perfecte kooktafel. Het ultradunne keramische werkblad maakt deze keuken helemaal af.

Dit is de Next125 NX902 ►

hoogglans keuken

In de showroom van Tieleman Keukens zijn tientallen moderne keukens te zien. Nog niet uitgekeken? Vraag onze brochure aan en ontdek de nieuwste trends op het gebied van woonkeukens.

Vraag onze brochure aan ►

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *