Letterverlichting

Een van de trends op dit moment is de letterverlichting. Op de VT Wonen Design beurs werd al snel duidelijk dat deze vorm van verlichting zijn intrede in het interieur gaat doen. Deze manier van verlichting werd voorheen natuurlijk gebruikt om reclame te maken voor je bedrijf. Met verlichte letters zet je je bedrijfsnaam op je pand en zo was je meteen duidelijk te vinden.

Omdat er andere manieren gevonden werden om je logo op naam op je bedrijfspand te laten zien werden de letters een beetje overbodig en kwamen deze op de 2e hands/vintage markt terecht. In soest zit Spoor 38. Zij hebben een heel groot assortiment met vintage letters. Zij stonden overigens ook op de beurs met de letters. Als je bij hen op de site gaat kijken zie je ook meteen wat er allemaal mogelijk is met deze letters.

Ook de retail heeft ontdekt dat we het toch wel heel erg leuk vinden om deze letters in ons interieur te gebruiken. Zo kan je sinds kort bij de Hema het hele alfabet, de Eiffeltoren, een ster en een & teken als letterverlichting bestellen. Super leuk voor je eigen interieur. Zij zijn gemiddeld 30 cm hoog, werken op batterijen en kosten € 15,-. Wees creatief en maak een leuk woord. Veel van onze vrienden zijn afgelopen jaar in Parijs geweest. Hoe leuk is het om deze foto samen met de Eiffeltoren lamp aan de muur te hangen. Of neem de 1e letter van de naam van je kind en hang deze op in de baby of kinderkamer en hang er een paar mooie babyfoto’s om heen. En voor deze prijs is het ook een erg leuk cadeau om te geven.

Wonen Image Banner 468 x 68

Ben je nog niet overtuigd hoe leuk letterverlichting voor je interieur kan zijn? Of weet je niet zo goed welke woorden je er mee zou kunnen maken dan heb ik hier nog een paar erg leuke inspiratieplaatjes voor je.

Bron 1e foto: Handmadeology

letter r lamp

Ikea

letterverlichting

VT wonen

letter n

Domino

letterverlichting

Gewoon Marieke (maak je eigen letter)

woord verlichting

Funky Friday

amor letterverlichting

30smagazine

verlichting letters

Archiproducts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *