SFEERVERLICHTING

LA BOUTIQUE BLANCHE presenteer smaakvolle sfeerverlichting van topdesigner Vicky Weiler

Webwinkel La Boutique Blanche brengt met trots een collectie unieke sfeerverlichting van Vicky Weiler. Geïnspireerd door bijzondere materialen creëert deze Franse ontwerpster al vijftien jaar de mooiste sfeerverlichting voor een smaakvolle ambiance. En met succes: zo werd haar talent al opgemerkt door het Amerikaanse Museum of Modern Arts en wist haar lamp ISIDE zelfs een plekje te veroveren in het Koninklijk Paleis van de Grimaldi-familie in Monaco.

Van materie tot eyecatcher
Ontwerpster Vicky Weiler laat zich graag inspireren door moderne materialen, waarna haar ideeën voor de vormgeving en een passend lichteffect vanzelf volgen. Zo gebruikt ze in haar nieuwste creaties glas- en carbonvezel, duurzame materialen die hun oorsprong vinden in de bouwwereld. Het resultaat: ware eyecatchers met een bijzonder harmonieus lichteffect. Zoals de sfeerverlichting SHERKAN GOLD, een prachtige lamp met een metalen structuur en een uniek weefsel dat het licht zeer diffuus doorlaat. Bijzonder mooi is ook pronkstuk ISIDE, waarvan de stof is gemaakt van brandvrij glasvezel. Deze beide creaties zijn, net als andere unieke producten van Vicky Weiler, nu te bestellen bij La Boutique Blanche.

Over Vicky Weiler
Met haar prachtige vazen wist de Franse topdesigner Vicky Weiler eerder naam te maken in de floristenwereld. Ook werkte ze vaak samen met Serax, een bekende naam in de woonwereld. Vandaag de dag volgt ze met haar bedrijf Tung Design haar oerpassie: het ontwerpen van unieke verlichting. Het liefst gebruikt ze duurzame materialen voor haar lampen, waarbij de materie het uitgangspunt vormt voor het ontwerp. Met haar ontwerpen weet Vicky steeds weer een diffuus licht te creëren dat een modern en harmonieus gevoel uitstraalt.

Over La Boutique Blanche
La Boutique Blanche combineert de leukste woonaccessoires van bekende merken met handgemaakte ontwerpen van Belgische en Franse ontwerpers. Zo biedt de webwinkel de mogelijkheid een geheel eigen stijl te creëren. Met de verlichting van Vicky Weiler weet La Boutique Blanche opnieuw een groot designtalent aan zich te verbinden. De unieke lampen van Vicky Weiler worden rechtstreeks vanuit Frankrijk geleverd. Meer inspiratie nodig voor een stijlvol interieur? Bekijk de inspiratiegids van La Boutique Blanche of bezoek de interieurblog voor handige tips en leuke ideeën. Bekijk het complete assortiment op www.laboutiqueblanche.nl.

SFEERVERLICHTING SFEERVERLICHTING SFEERVERLICHTING SFEERVERLICHTING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *