kunstgras

Kunstgras

In een land als Nederland waarbij we vaak te maken hebben met wisselende temperaturen is het niet makkelijk om een mooi grasveld te creëren. Voor het maken van een groen gazon ben je afhankelijk van vele factoren. Dit heb ik zelf ervaren. Ik wilde een mooi stukje gras achter in de tuin. Een plekje waar de kinderen dan heerlijk konden spelen. Ik was echter vergeten dat de buren een hele grote boom hadden welke er voor zorgde dat het stukje grond voor bijna 90% van de dag in de schaduw stond. Het is nooit een mooi stukje gazon geworden.

Kunstgras in je tuin

Gelukkig is het sinds een paar jaar mogelijk om kunstgras in je eigen tuin te gebruiken. Vroeger was dit vaak iets wat alleen bij sportverenigingen werd gebruikt maar tegenwoordig kunnen we dit ook in onze tuinen toepassen. In het begin moesten we hier allemaal nog een beetje aan wennen maar je ziet het steeds vaker. Ik heb een paar mooie voorbeelden voor je verzameld:

kunstgras strook

Decorextra

kunstgras moderne tuin

RHS blog

En niet alleen voor de tuin ook op je balkon kan je erg leuke dingen doen met kunstgras. Als je gebruik maakt van kunstgrasgrastapijt op je balkon creëer je gelijk een warmere sfeer. En het voelt ook meer als een tuintje.

kunstgras balkon

Diy and Mag

kunstgras tegels balkon

Cotemaison

kunstgras

Houzz

Een groot voordeel van kunstgras is het onderhoud. Je hoeft hier niet constant bezig te zijn met maaien, mesten, verticuteren enz. En natuurlijk heb je met kunstgras altijd een mooi groen grasveld.

Zelfs kunstgras in je tuin?: Kunstgras kopen bij Kunstgras-grastapijt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *