kunstgras

Kunstgras op je balkon of dakterras

Wil jij je balkon of dakterras op een leuke en origine wijze opfleuren? Maak dan gebruik van kunstgras! Het zorgt voor een natuurlijke uitstraling en bovendien vraagt kunstgras om weinig onderhoud. Door de aankoop van kunstgras zet je daarom een stap in de goede richting om je balkon of dakterras opnieuw aan te kleden.

Wat zijn de mogelijkheden van kunstgras? Hoe geef je je balkon of dakterras vorm en wat is daarvoor nodig?

Doe inspiratie op en creëer je eigen stijl
Met kunstgras kun je op je balkon of dakterras een geheel eigen stijl creëren. Dit kan modern zijn, maar ook klassiek. Aangezien kunstgras verkrijgbaar is in verschillende kleuren, kun je er alle kanten mee op. Doe daarom inspiratie op via bijvoorbeeld Pinterest en laat je verrassen door de talloze mogelijkheden die er zijn met kunstgras.

Welke ondergrond is er nodig?
Als je kiest voor kunstgras op je balkon of terras, dien je er rekening mee te houden dat dit om een andere ondergrond vraagt dan in de tuin. Zo moet de ondergrond genivelleerd worden om beschadiging aan het kunstgras te voorkomen.

Wellicht is het leuk om open plekken te creëren in het kunstgras, zodat je daar een aantal bloempotten kunt neerzetten. Het geeft je terras of balkon een geheel andere uitstraling. Zeker in het voorjaar en de zomer zorgt dit voor een kleurrijk geheel!

Kunstgras (online) bestellen
Kunstgras kun op diverse manieren bestellen. Je kunt een bezoek brengen aan het tuincentrum, maar het is ook mogelijk om kunstgras online te bestellen via diverse groothandels. Ga niet altijd voor de goedkoopste variant, kunstgras moet namelijk van goede kwaliteit zijn om er zolang mogelijk van te genieten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *