kleur interieur roze

Kleurtrends 2018: roze & petrol

Ben je gek op kleur in huis? Dan wordt 2018 jouw jaar! De kleurexplosie-trend die vorig jaar begon, zet zich nog voort. Dit zijn onze twee favoriete kleurtrends: roze en petrol!

Roze in huis

Steeds meer interieurs kleuren roze. Zeker nu Heart Wood door Flexa is verkozen tot dé kleur van 2018 kunnen we er niet meer omheen. Durf ook een uitstap te maken naar andere roze tinten, want juist een combinatie van meerdere natuurlijke kleurtonen vormt een mooi kleurenpalet en zorgt voor een serene rust in huis.

kleurtrends 2018

Karlsson Origami klok € 47,50

Mae Engelgeer kussen € 39,95

Vitra Eames Elephant mini € 79

Pretty petrol

Van diepgroen gaan we steeds meer richting petrolblauw. In de basis heeft deze kleur een koele tint, maar petrol voelt allesbehalve dat. Het geeft juist meer warmte dan elke andere blauwe kleur, vooral in combinatie met shiny metallics of natuurlijke materialen. En het is echt niet zo gedurfd als het op eerste gezicht lijkt!

kleurtrends 2018 petrol

Sterre sierkussen € 26,30

Hartô Marius ladekast € 1480

IXXI Van Gogh wandsysteem € 139

Nieuw jaar, nieuwe kleur

Nu is de kans groot dat je niet voor elke trend je interieur volledig vernieuwt, maar stiekem vinden wij het toch altijd leuk om een aantal kleine aanpassingen te doen. Met een andere kleur op de muur en een aantal bijpassende woonaccessoires kom je vaak al een heel eind. Zo voelt het toch weer een beetje als nieuw! Van welke kleur word jij enthousiast?


Bekijk alle trends van 2018. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *