Kleur in de keuken!

Paint & Paper Library keukeninspiratie

Uitpakken met kleur in de keuken is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest. De verf van Paint & Paper Library is hoogwaardig, elegant qua afwerking en kleur en bijzonder praktisch door de revolutionaire formulering van de verf. De finishes zijn namelijk multi-surface (hechting op vele verschillende ondergronden – handig!) en self-priming (geen grondverf meer nodig – dus minder lagen en lekker snel!). Deze eigenschappen, plus de prachtige uitstraling van de finishes, maken de verf van Paint & Paper Library de perfecte keuze voor het verven van je keuken in een prachtig nieuw kleurenschema.

Het verven van keukenkastjes en -muren is dé manier om je keuken een update en karakter te geven. Kies harmoniserende kleuren op de kastjes en muren voor een gecoördineerde sfeer of juist contrasterende kleuren voor een gedurfdere look. Aangezien de keuken een ruimte is die zeer intensief wordt gebruikt, biedt Paint & Paper Library krachtige finishes met een superieure duurzaamheid en bescherming. Bovendien zijn de finishes afneembaar, wat in de keuken natuurlijk heel praktisch is.

Paint & Paper Library heeft milieuvriendelijke, watergedragen finishes met verschillende glansgradaties. Er is keuze uit Architects’ Matt (mat), Architects’ Eggshell (laagglans), Architects’ Satinwood (zijdeglans) en Architects’ Gloss (hoogglans). Al deze finishes kunnen worden toegepast op meerdere ondergronden, zoals wanden, houtwerk, metaal, kunststof en tegels. Met hetzelfde blik verf kan dus de muur, het houtwerk en aansluitend tegelwerk in één beweging worden geverfd. Geen afplakken en geen verschillende blikken verf meer!

Voor extra dynamiek in de keukenruimte is behang een speelse toevoeging. Het behang van Paint & Paper Library is afgestemd op het verfkleurenpalet. Hierdoor zijn eenvoudig smaakvolle combinaties te maken. Doordat het behang van hoge kwaliteit en afneembaar is, is het perfect voor toepassing in de keuken.

We hebben een aantal fraaie kleur- en behangcombinaties voor in de keuken voor je op een rij gezet. Bekijk het keukenmoodboard, bezoek www.paintandpaperlibrary.com of ga naar Instagram @paintandpaperlibrary voor verf- en behanginspiratie.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *