Kleur binnen in huis

Hallo allemaal,

Vorige maand is mijn eerste blog verschenen, maar ik heb mijn nog niet fatsoenlijk voorgesteld. Mijn naam is Gea Eising en ik ben interieurstyliste van beroep. Ik woon in het noorden van het land en ik ben eigenlijk dag en nacht met interieur bezig. Ik lees veel woonbladen en doe veel inspiratie op in de natuur. Heerlijk vind ik het, om alle ideetjes die ik tegen kom op internet, zelf uit te proberen. Als ik  iets leuk vind, deel ik het op mijn facebookpagina. Verder ben ik gek op kleur en zie overal wel een leuk kleurenpalet in. Kleur hoort voor mij bij het interieur.

kleur binnen in huis
www.ducotedechezvous.com

www.ducotedechezvous.com

Of het nu gaat om felle kleuren, zoals hierboven, of om rustige kleuren, zoals hieronder, ik houd van beiden.

ecru wonen
www.binti-home.nl

www.binti-home.nl

Verder vind ik het een uitdaging mensen te helpen om het juiste kleurenpalet te vinden voor het interieur. Er gaat toch niets boven dan fijn thuis komen in je eigen huis.

Laatst heb ik mensen geholpen om een kleurenpalet te vinden voor de nieuwe woning. Het kleurenpalet is samengesteld aan de hand van een foto die veel voor hen betekent.

 

http://www.binneninhuis.nl/
http://www.binneninhuis.nl/

http://www.binneninhuis.nl/

Op basis van deze foto heb ik het kleurenpalet samengesteld. Dit heb ik samen met hen doorgenomen. Daarna zijn we gaan kijken naar de sfeercollage, die ik ook gemaakt heb.

http://www.binneninhuis.nl/
http://www.binneninhuis.nl/

http://www.binneninhuis.nl/

De sfeercollage is  precies datgene wat ze voor ogen hebben. Nu is het wachten op het moment dat ze de sleutel van de nieuwe woning krijgen en ze zelf aan de slag kunnen. Ze hebben er zin in.

Het feit, dat ik deze mensen geholpen heb bij het vinden van het juiste kleurenpalet, geeft mij heel veel voldoening. Daar doe ik het voor.

Ik vind het leuk om jullie deelgenoot te maken wat ik allemaal tegenkom in mijn werk en tijdens de wandelingen met mijn hond. Door die wandelingen doe ik heel veel inspiratie op. Ik zeg: Tot de volgende maand, en iedereen die nog op vakantie gaat, wens ik een prettige vakantie.

Groetjes, Gea Eising

Website: www.binneninhuis.nl

Facebook: www.facebook.com/binneninhuis.interieurenstyling

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *