Kindervermaak in eigen tuin

Heerlijk dit weer. Niet alleen ik maar ook mijn kinderen genieten van de zon. We zijn recent verhuisd naar een flat maar gelukkig wel een met voor de deur een groot voetbalveld en om de flat heen staan wel drie verschillende speeltuinen.

Eigen tuin

In de meeste woonwijken is dat tegenwoordig wel anders. Er is vaak nog maar weinig speelruimte voor de kinderen in een wijk. In onze vorige wijk woonde we naast een school maar overdag mochten ze er niet op omdat er school was, na school speelde de BSO op het plein en daarna ging het hek dicht om hangjongeren te weren. Gelukkig hadden we een grote tuin en zorgde we voor ons eigen kindervermaak.

Trampoline

We hadden achterin te tuin een grote trampoline staan. Niets leukers voor kinderen dan een trampoline. Afgelopen zondag waren we op een verjaardag waar ze ook een trampoline hadden. Hij is geen minuut leeg geweest. Er was altijd wel iemand op aan het spelen. Of het nu de kleintjes van 2 jaar waren of de grote van 10 jaar, een trampoline blijft leuk.

Zorg wel altijd voor een veiligheidsnet zodat ze er niet af kunnen vallen. En het geeft je de gelegenheid om leuke balspelletjes op te trampo te spelen.

Bij Topbuitenspeelgoed.nl heb je al een trampoline vanaf € 99,-

kindervermaak

Toen de kinderen groter werden en alle drie hun diploma hadden kwam er ook een zwembad. En wij hadden een best grote tuin dus kwam er ook een best groot zwembad. Wij hadden een intex bad van 6 bij 3. Partytent er overheen en de kinderen hoeven niet meer weg. Niet alleen mijn kinderen maar alle kinderen uit de buurt kwamen altijd graag bij ons spelen. Ruimte genoeg.

En bij menig bbq feestje doken ook de volwassenen na het eten nog even lekker in het water. Wil je zelf ook deze zomer heerlijk genieten van je eigen bad kijk dan eens op Massamarkt.nl. Niet alleen verkopen ze daar een grote collectie intex zwembaden, ze verkopen er ook de leukste opblaasfiguren voor in je/het zwembad.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *