Kerstboominspiratie

In welke kleur ga jij dit jaar je boom optuigen?

Vandaag was ik met mijn gezin bij de kerstshow. Een graadmeter voor de trends van dit jaar. Voor mijn gevoel is het toch wel vaak hetzelfde. En zeg nu zelf haal jij elk jaar nieuwe spullen? Ga je mee met de trends? Natuurlijk is het wel leuk om meerder stylen in huis te hebben. Wij hebben twee stylen in huis. We hebben de gouden kerstboomdoos en de zilveren kerstboomdoos. En elke jaar kijken we welke kleur we kiezen. Ik had het geluk dat ik ooit van mensen die gingen verhuizen een hele doos vol zilveren ballen heb gekregen. Op basis van deze ballen hebben we toen uitgebreid. Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat ik het juist super leuk vind om uit te breiden met spullen van de kringloop. Heerlijk om daar rond te struinen en dingen te zoeken die bij onze style passen.

Weet je nog niet zo goed wat je stijl is of zoek je een andere kleur voor volgend jaar heb ik hierbij wat kerstboominspiratie voor je verzameld:

De rode kerstboom:

De kleur van kerst. Bij mij thuis hadden we vroeger een rode boom. Een rode kerstboom geeft toch vaak dat ouderwetse kerstgevoel. Niet alleen kerst maar de rode ballen geven ook een warm gevoel. Een kerstboom gevuld met rood geeft je een gevoel van traditie. Je kan deze boom vullen met rode kerstballen en slingers maar eventueel ook aanvullen  met wit, goud of zilver.

kerstboom rode ballen

Pinterest

kerstboom rode bloemen

Les Fleurs

kerstboom rood

Fanny

Gouden kerstboom

Goud, brons en koper blijven mooie kleuren voor een kerstboom. Het blinkt en geeft een gevoel van rijkdom. Een gevoel wat hoort bij kerst. En dan niet rijkdom in de vorm van geld maar in de vorm van familie, vrienden en geluk.

kerstboom goud

Ikea

kerstboom gouden ballen

Zilveren kerstboom

Nog zo’n trend die al jaren meegaat. Zilver is natuurlijk de kleur die makkelijk te combineren is met alle andere kleuren. Je kan zilver echt met alles aanvullen.

kerstboom zilver

Bet bee

kerstboom engelen

Cathy

kerstboom zilver groot

Abonnee Fleur

Kleurrijke kerstboom

En wil je net iets anders dan andere dan is er de kleurrijke kerstboom. Een boom welke opvalt omdat je alle kleuren van de regenboog er in verwerkt. Dit is meestal een boom die erg in de smaak valt bij kinderen.

kerstboom kleuren

Gallerie B

kerstboom pastel

Shelterness

kersttakken

Buzzfeed

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *