Muurversiering

Kerst vier je dit jaar in stijl met de muurversiering van Printcandy

December komt er weer aan. De hoogste tijd om het binnen weer knus en gezellig te maken. De nieuwe kerstcollectie van PrintCandy brengt je direct in hogere kerstsferen. Met de hippe posters, ontstaat er in elk interieur een hippe winterse sfeer. En het leuke is: je kunt de posters en prints zelf customizen, zodat je er je eigen draai aan kunt geven. Of je gaat voor dé woontrend van nu en kiest voor één van de kant-en-klare kerst collages die PrintCandy al voor je heeft gemaakt. Ook heel leuk om cadeau te doen!Muurversiering

X-mas WallCandy
Get ready for X-mas. Een instant kerstsfeer creëer je met hippe kerstposters aan de muur. Mooi in de woonkamer, maar ook de hal of de slaapkamer geef je met zo’n collage in een handomdraai de warme sfeer van december mee. Ook ideaal voor als je wat kleiner woont en niet veel plek hebt voor een boom.

Muurversiering

Christmas Sing Along!
Kerst toppers zijn niet alleen leuk om naar te luisteren, ze zijn ook heel sfeer verhogend aan de muur. Bijvoorbeeld als set van 3 art-prints. Mooie posters met daarop de tekst van bekende kerstliedjes. Mooi vormgegeven in trendy zwart-witte prints, zodat ze passen in elk interieur. Om het feest helemaal compleet te maken wordt er gratis een klemhanger en een houten klembord meegeleverd om de prints op te hangen.

Art-print Collage
De mooie zwart-wit collages met dennenbomen of hertjes dragen zeker bij aan de winterse sfeer in huis en brengen de kerststemming er lekker in. Wie wil dit nu niet aan de muur? De art-prints zijn niet alleen leuk voor kerst, je kunt ze gerust de hele winter laten hangen. Ook hierbij wordt een gratis klemhanger en een klembord meegeleverd. Ideaal, want zo ben je in een keer klaar.

Muurversiering

Over PrintCandy
Met de wallprints en printables van PrintCandy style je snel en makkelijk je huis. Geen gedoe met blikken verf, maar eenvoudig een andere sfeer creëren door het ophangen van mooie posters en art-prints. Het leuke van PrintCandy is dat je de meeste prints zelf online kunt customizen. Voeg hier en daar wat kleur of tekst toe en voilà: klaar is je unieke en persoonlijke print. Een beetje van PrintCandy en een beetje van jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *