happy horse muursticker

KEK Amsterdam introduceert Happy Horse muurstickers

Na de kartonnen kattenpandjes, de supergrote kleurplaten en het bijzondere snoepbehang heeft KEK Amsterdam weer iets nieuws: in samenwerking met Happy Horse ontwierp het Nederlandse merk een unieke collectie muurstickers, gebaseerd op de bekende knuffels. Kinderen zien binnenkort hun favoriete Happy Horse knuffel terug op de muur: een echte blikvanger voor de kinderkamer. KEK Amsterdam introduceert de nieuwe collectie tijdens showUP, de nieuwe vakbeurs voor eigentijdse woonaccessoires. Deze beurs vindt plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam, op 24 en 25 augustus.
Knuffels op de muur
Ieder kind heeft wel een favoriete knuffel die overal mee naar toe moet. Dit besef bracht KEK Amsterdam op het idee voor een nieuwe collectie: decoratiestickers met knuffels als afbeelding, zodat die ook kunnen terugkomen op de muur, deuren, kasten en ledikantjes. Het bedrijf nam het initiatief voor een exclusieve samenwerking met het Nederlandse knuffelmerk Happy Horse. Het designteam van Happy Horse ontwerpt super zachte knuffeldieren die zich onderscheiden in kleur, karakter en uitstraling. KEK Amsterdam zorgde voor het beeldmateriaal dat de basis vormt voor de nieuwe muurs\tickers. De Happy Horse collectie bestaat uit 25 stickers van hoge kwaliteit, met adviesverkoopprijzen vanaf € 7,95 voor kleine stickers en vanaf € 39,95 voor grotere stickers.

Eigenzinnige muurstickers
Vanuit hun studio in hartje Amsterdam ontwerpt KEK Amsterdam de leukste spullen voor in huis. Verfrissend, eigenzinnig en nét even anders. Het merk verwierf internationale bekendheid met een unieke collectie muurstickers, waarmee je een saaie kamer eenvoudig en snel omtovert in een gezellige (kinder)kamer. Zoals de collectie Forest Friends met dierenvriendjes uit het bos, waaronder een hertje, konijn, uil, en zelfs een beer. Of de Home Tree collectie, waardoor het lijkt alsof er een levensechte boom in je kamer groeit. De stickers zijn gemaakt van hoogwaardige matte vinylfolie, bestand tegen water en gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.
Over KEK Amsterdam
Sinds 2010 bedenkt en ontwerpt het team van KEK Amsterdam originele items voor in huis. Vier jaar later is de collectie verkrijgbaar bij meer dan 400 verkooppunten in binnen- en buitenland. Nu breidt het bedrijf zijn assortiment uit met een unieke collectie muurstickers met knuffels. De Happy Horse muurstickers zijn voor het eerst te zien op de beursstand van KEK Amsterdam tijdens showUP (in de Gashouder, standnr. 54, links van de ingang). Kom de nieuwe collectie bewonderen op 24 en 25 augustus 2014 in de Westergasfabriek in Amsterdam. happy horse muursticker happy horse muursticker happy horse muursticker happy horse muursticker happy horse muursticker happy horse muursticker happy horse muursticker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *