Kaars in glas

Kaarsen. Je kan er nooit genoeg van hebben. Op deze dagen gaat er per week bij mij thuis wel een zak waxinelichtjes doorheen. En daarnaast ook nog vele andere kaarsen. Laatst had ik bij de Action een grote pot gekocht met daarin 3 kaarsen en deze was binnen een week al opgebrand. De kaarsen gaan bij mij thuis al aan zodra ik de kinderen naar school heb gebracht. Ik werk vaak vanuit huis en ons huis kan soms redelijk donker zijn. De kaarsen staan soms dus echt de hele dag aan. Ik vind het gewoon heel erg gezellig om kaarsen aan te hebben. Bij mijn vorige werkgever stond ook altijd een schaal met kaarsen op de vergadering tafel. Je brengt op deze manier gewoon heel erg snel sfeer in een ruimte.

Bij de Hema kwam ik deze leuke kaarsen tegen. Kaarsen in een glas met verschillende teksten. Ze zijn maar € 2,50 en zijn daarmee dus ook een ideaal cadeau. Hoe leuk is het als je een kaars zoals deze met de tekst So happy to see you of You are truly wonderful van een van je vriendinnen te krijgt. Of er een aan haar te geven. Nog en bijkomend voordeel het glas kan hergebruikt worden.

kaars-in-glas-60100193-product_rd kaars-in-glas-60100192-product_rd kaars-in-glas-60100190-product_rd kaars-in-glas-60100188-product_rd kaars-in-glas-60100186-product_rd kaars-in-glas-60100185-product_rd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *