Je vakantiefoto's tentoonstellen in je eigen interieur

Je vakantiefoto’s tentoonstellen in je eigen interieur

De meeste van ons zijn al weer even terug van vakantie. We zitten al weer in het ritme van werken, de kinderen naar school brengen en de andere dingen die horen bij het dagelijks leven. De vakantie kan soms dan erg ver weg lijken.

Daarom is het leuk om elk jaar weer een aantal van je mooiste vakantiefoto’s een plekje in je interieur te geven zodat je dagelijks herinnert wordt aan die leuke tijd. Op deze manier kan je langer in de vakantiesfeer blijven.

Ik heb een paar leuke foto ideeën voor je verzameld:

1.  Houten kaarthouder

kaartenhouder dille & kamille

Deze kaarthouder van Dille & Kamille kan je overal in je interieur neerzetten. Ik zou er een aantal kopen en er op een plankje, op het dressoir of in de vensterbank een leuke collage mee maken. Je kan er voor kiezen om er een aantal items (wegkaart, schelpen, enz.) van de vakantie tussen te leggen.

Het leuke aan deze houders is dat je ze met kerst kan gebruiken als menukaarthouder.

Kaarthouder € 1,35 per stuk

2. Fotolijstje met passe partout

fotolijst pica

Ben je dit jaar in Portugal geweest of een ander land waar ze mooie tegels en patronen hebben? Dit fotolijstje laat je foto’s nog mooier uitkomen door een prachtige passe partout. Combineer meerdere van deze lijstje aan de wand. Gebruik er niet te veel, combineer ze met basis witte lijstjes voor een spannende afwisseling

Fotolijst Pica € 4,- 

3. Collage aan de wand

Niet bedacht als fotolijst maar er wel prima voor te gebruiken. Kies drie van je mooiste foto’s en bevestig deze met een plakbandje in het huisje. Hang deze op aan de muur. Er om heen zou je met maskingtape nog een paar andere foto’s of herinneringen kunnen ophangen. Ook in het huisje kan je schelpen, dat ene bijzondere steentje of een souvenir kunnen neerzetten.

Wanddecoratie Norrut Vice € 42,95 voor drie stuks

Nog op zoek naar andere leuke ideeen voor het inrichten van je huis met foto’s? Op mijn interieurblog staat nog veel meer wooninspiratie:

  1. Fotohanger maken
  2. De tijd stond stil fotowand
  3. Foto op plexiglas afdrukken
  4. Fotolijstjes zelfmaken
  5. Style je woning met vakantiefoto’s
  6. Maak je eigen memobord

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *