Je fiets stylish stallen in je eigen tuin!

Vrijwel iedere Nederlander heeft een fiets. En die fiets moeten we allemaal ergens stallen. Thuis gebeurt dit al snel tegen een hek of achter in de tuin, maar je kunt je fiets ook stijlvol stallen in je eigen tuin!

Er zijn verschillende manieren om je fiets op een stijlvolle manier te stallen. We zagen al eerder de trend waarbij de fiets op een hippe manier in de huiskamer wordt gestald, door heb bijvoorbeeld aan het plafond of aan de muur te hangen. Nu komen er ook steeds meer trendy accessoires waarmee je je fiets op een stijlvolle manier in je eigen tuin kunt stallen, maar je kunt ook zelf aan de slag.

DIY

Do it yourself, het zelf maken is weer helemaal hip. Ook het zelf maken van een leuk fietsenrek is een trend. Zo kun je bijvoorbeeld van een boomstam of een oude pallet erg eenvoudig een stijlvol fietsenrek maken. Met een boomstam kun je een stoere en modern fietsenrek maken. Wellicht is er afgelopen winter een boom bij je omgewaaid en ligt de stam nog in de tuin, zaag er een gleuf in, net wat breder dan je fietsband, en je bent klaar.

fiets boomstam

Maar ook een stel oude pallets is de sleutel tot een mooi fietsenrek. Door twee pallets in elkaar te steken, één horizontaal en één verticaal, creëer je een stevig fietsenrek voor zeker 4 fietsen. Je kunt ze eenvoudig met het achterwiel in de palet zetten. En het rek neemt relatief weinig plaats in, je kunt hem zetten waar je wilt en ook weel eenvoudig verwijderen als je hem beu bent.

fiets pallets

Hippe fietsrekken

Als je nu niet zo handig bent, of je hebt geen zin om zelf een fietsenrek te maken, er zijn ook een hele boel stijlvolle fietsenrekken te koop. Fietsenrekken zijn al lang niet zo saai meer als ze jaren zijn geweest. Er zijn allerlei moderne en hippe varianten waar je je fiets in kunt steken. Of je nu je elektrische fietsen, een mountainbike of kinderfiets hebt, voor elke fiets is er een gepaste mogelijkheid om te stallen.fiets

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *