Introducties bedtextiel najaar ’23

Auping presenteert nieuwe materialen en dessins met geometrische vormen

Auping presenteert de nieuwe dekbedovertrekken voor dit najaar. De permanente basiscollectie wordt uitgebreid met tien effen overtrekken in wit-, grijs- en pasteltinten gecombineerd met nieuwe stoffen. Daarnaast lanceert Auping een najaarscollectie met kleurrijk bedtextiel vol levendige prints. Ook introduceert Auping twee spreien en bijhorende sierkussenslopen in aardetinten die rust en warmte in de slaapkamer brengen. De nieuwe producten zijn verkrijgbaar in alle Auping winkels en de webshop.

Overtrekken Archive Green (links) en Flannel Grey (rechts)

Basiscollectie

Auping lanceerde twee jaar geleden een basiscollectie, met daarin effen overtrekken van mooie kwaliteit die tijdloos zijn, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. De basiscollectie is doorlopend verkrijgbaar en krijgt gedurende het jaar een aantal toevoegingen. Dit najaar voegt Auping tien overtrekken aan deze collectie toe die zijn gemaakt van katoen satijn, flanel – zacht en heerlijk warm voor de winter – en chambray. Chambray is een licht katoenen stof die wordt geweven met gekleurde en witte draden, waardoor er een subtiel speels effect ontstaat. De overtrekken hebben rustige kleuren als Chambray denim blueChambray blushFlannel grey en Brilliant stone.

Chambray blue (links) en Brilliant stone (rechts)

Naast de nieuwe overtrekken introduceert Auping twee spreien en bijpassende sierkussenslopen in neutrale tinten, Déjàvu sand en Déjàvu grey. Ze zijn gemaakt van katoen en linnen en brengen warmte en rust in de slaapkamer.

Déjàvu sand (links) en Déjàvu grey (rechts)

Seizoenscollectie

Ook dit najaar brengt Auping als aanvulling op de basiscollectie een seizoenscollectie met daarin overtrekken met uitgesproken dessins. De overtrekken van dit najaar bevatten dessins waarin speels gebruik is gemaakt van kleuren en geometrische vormen. Hiervoor zijn speciale collagetechnieken en 3D-weefeffecten gebruikt.

Graphic red (links) en Tailored shade (rechts)

De nieuwe dekbedovertrekken zijn in alle Auping winkels en de webshop verkrijgbaar. De overtrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen vanaf €89,95. De afmeting van de spreien is 180×260 of 260x260cm en de sierkussenslopen zijn verkrijgbaar in de maten 60×70 en 40x60cm.

Over Koninklijke Auping

Auping werkt al ruim 135 jaar aan persoonlijke oplossingen op het gebied van slaap en (mentale) rust. Vanuit de overtuiging dat een uitgeruste wereld een mooiere wereld is, heeft Auping in alles wat we doen altijd aandacht voor mens, milieu en de toekomst. Met vakmanschap en oog voor detail ontwikkelt het bedrijf duurzame producten en diensten die ervoor zorgen dat je uitgerust bent en ontspannen je leven kunt leiden. Duurzaamheid, design en innovatie staan daarbij centraal. Auping produceert alles in de duurzame fabriek in Deventer en is uitgegroeid tot bedden- en matrassenmarktleider in de Benelux, met meerdere verkoopvestigingen in Europa en distributie over een groot deel van de wereld. Auping is koploper in de circulaire economie en streeft ernaar om uiterlijk in 2030 een volledig circulair productassortiment te hebben. In maart 2020 behaalde Auping de B Corp-status, waarmee het bedrijf vrijwillig hoge standaarden nastreeft op het vlak van sociale en ecologische prestaties, maatschappelijke verantwoordelijkheid en transparantie. www.auping.nl

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *