Interieur met kinderen

Super blij ben ik met mijn inrichting! Ik kan heerlijk rommelen, verschuif mijn meubels en geef de muren af en toe een ander kleurtje. Het is voor mij totale ontspanning om hier mee bezig te zijn!

Er is 1 nadeel: Zodra de kinderen binnen komen stormen is van mijn gestylde woning weinig meer over. De mooie kandelaars moeten verplaatst worden want anders zorgt mijn jongste dochter van 1 er wel voor! Net als de mooie bos roosjes die ik mooi in een vaas had gezet. Teken- en knutselspullen laten een spoor achter naar de tafel waar mijn oudste dochter en zoon zich installeren om een mooie tekening voor oma te maken. Ook daar verdwijnt mijn mooi gestylde tafel!
De kussentjes die ik keurig in de bank had staan liggen inmiddels op de grond en speelgoed zorgt ervoor dat mijn huis in staat van totale chaos verkeerd…. 

steigerhouten kindertafel

Ik probeer niet als een dolle het huis door te gaan om mijn geruïneerde decoraties weer in stand te krijgen, want dat zal van korte duur zijn! Ik geniet van mijn kinderen die heerlijk kind zijn! Ik leg ze straks op bed en kom heerlijk tot rust zodra ik mijn huis weer naar mijn smaak kan herstellen. Er is hier echt geleefd vandaag! Het aller belangrijkste van een huis vind ik. En ik? Ik mag weer lekker rommelen. Soms kom ik zelfs nog op betere ideeën dan hoe het ’s morgens was!

In plaats van af en toe mopperen op de rommel die ze maken moet ik er misschien iets liefs over zeggen: “Jongens, wat fijn dat het hier zo’n puinhoop is en daardoor mijn huis niet meer herken! Nu mag ik vanavond als jullie op bed liggen weer lekker creatief zijn en er weer iets moois van maken”.

Liefs, Petra

https://www.facebook.com/stijl5

logo

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *