instelbaar bed wonderlands

Instelbaar bed

In de winter heb ik altijd meer slaap nodig. Dit komt natuurlijk omdat het vroeger donker is dus ons lichaam gaat eerder in de slaapstand maar ook omdat we in de winter soms wat zonlicht (vitamine D) missen. 

En juist in deze periode merk ik altijd hoe belangrijk slaap is. Ik merk in de winterperiode altijd heel goed of ik wel of niet een goede nacht heb gehad. Ik ben namelijk dan sneller moe dan wanneer ik in de zomer een paar nachten niet goed slaap. Daarbij heb ik in de winter langer nodig om te herstellen van een slechte nacht dan in de zomer.

En naast vroeg naar bed gaan is een goed bed natuurlijk een must voor een goede nachtrust. Gelukkig is er tegenwoordig zoveel mogelijk dat er voor iedereen een goed bed te vinden is. Zeker als je kiest voor een bed wat helemaal aan te passen is aan jouw lichaam.

Want iedereen weet dat je schouders en heupen op een ander niveau liggen dan je hoofd en je benen. Vaak liggen deze toch dieper in het matras. Daarom is het zo fijn dat Wonderlands een bed heeft ontwikkeld dat volledig aan te passen is aan je lichaam, het WONDERLAND ADAPTIVE™ BED.

instelbaar bed wonderlands

WONDERLAND ADAPTIVE™ BED

Het bed is op verschillende manieren in te stellen. Allereerst natuurlijk de plek waar de heupen liggen. Met de begeleiders bepaalt je of je met je heupen omhoog of juist naar beneden wilt liggen.

Door te werken met drie verschillende veringen kan je kiezen wat je onder je schouders wilt. Slaap je liever iets zachter dan kies je voor de pocketveringcassette zacht, liever iets harder wissel hem dan om met de cassette stevig of medium.

Beide delen zijn natuurlijk per slaapdeel aan te passen. Je partner heeft nu eenmaal een andere slaaphouding dan jij.

Nog een ander pluspunt van de wonderlandsbedden zijn de wasbare hoezen en stoffen. Zo houdt je alles lekker schoon want ze zijn zelfs op 60 °c te wassen.

En denk nu niet dat het een “stoffig” model is omdat hij verstelbaar is. Denk niet meteen aan een bed zoals in het bejaardentehuis. Wonderlands heeft juist de prachtigste modellen die geheel naar je smaak en stijl te maken zijn. Of je nu gaat voor een knallend rood bed of juist kiest voor een rustig scandinavisch design, alles is mogelijk.

verstelbaar bed wonderlands

wonderlands

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *