blauwe vloer

Inspiratie voor mijn nieuwe interieur

Ik ben nog steeds bezig met mijn zoektocht naar een nieuwe woning. Zoals het er nu naar uit ziet zal er deze maand meer bekend zijn dus ben ik druk bezig met nog meer inspiratie. Een van de opties is een kleine nieuwbouwhuisje. Super leuk natuurlijk want die wordt volledig kaal opgeleverd. Ik zou daar helemaal los kunnen.

Als ik een woning overneem zal er hoogstwaarschijnlijk al wel wat op de muren en de vloeren zitten. In eerste instantie erg makkelijk want je kan er dan voor kiezen om stap voor stap een kamer aan te pakken zonder dat je met kale kamers zit. Praktisch en budgettechnisch ook fijn.

Toch vind ik nieuwbouw ook heel erg fijn. Je maakt dan echt een eigen start. Er is niemand voor jou in dat huis geweest. Je kan echt alles naar jouw smaak inrichten. In dit geval zelfs met een grote voor – en achtertuin.

Stiekem weet ik ook al welke vloer ik dan in mijn huis zou leggen. Zoals ik al eerder schreef zal blauw de hoofd kleur worden in mijn nieuwe interieur. Deze sant agostino blendart mix vloer past prima bij mijn stijl. Je kan er meerdere kanten mee op omdat er ook veel grijstinten in zitten.

blauw interieur vloer

Raamdecoratie

En dan de vloer combineren met deze prachtige jaloezieën. Aan de voorzijde zitten een paar smalle hoge ramen. In de woonkamer zitten open deuren naar de tuin. Deze jaloezieën zouden aan beide kanten van het huis erg mooi staan. Draai je ze iets dicht dan ga je inkijk tegen, zet je ze helemaal open dan laat je het licht naar binnen.

raamdecoratie

Ik hoop echt dat ik volgende week al iets hoor want ik sta echt te springen om aan de slag te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *