visgraat

Inspiratie voor een visgraat vloer

Parket kan je op verschillende manieren leggen. De meeste mensen leggen hem gewoon in de lengte op de breedte. Door parket op deze manier te leggen kan je het uiterlijk van je kamer veranderen.

Leg je parket in de lengte dan kan je je kamer langer laten lijken. Leg je parket in de breedte dan kan je de kamer breder laten lijken. Let hierbij goed op de licht inval van je woning. Probeer de naden zo te leggen dat het licht er niet tegen invalt.

Hoef je geen rekening te houden met het verlengen of verbreden van je kamer dan kan je er voor kiezen om de vloer in een visgraat te leggen. Dit geeft een bijzonder effect. Ikzelf vind dat het een iets klassiek karakter geeft en goed te combineren is met een landelijke woonstijl. 

Bron: homeavdecor.blogspot.sg

visgraat vloer

Toch is de vloer ook prima te combineren met een modern interieur zoals hier te zien is:

Bron: Homedit.com

Bron: aptproperties.no

Zelf een visgraat vloer leggen

Vroeger moest je altijd iemand inhuren om een visgraat vloer te laten leggen. Gelukkig kan je tegenwoordig ook zelf deze vloer leggen. Voor een laag budget kan je dus je eigen visgraatvloer leggen. Het legt natuurlijk anders dan een rechte vloer en zou persoonlijk dit pas zelf leggen als je al enige ervaring hebt met het leggen van een vloer. Anders zou ik het zekere voor het onzekere nemen en iemand inhuren om de vloer te laten leggen. Wat je ook kiest, met een visgraat vloer heb je een vloer welke voor jaren de perfecte basis is voor je interieur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *