Industriële lampen met humor

Nu het vroeger donker wordt gaan bij mij soms voor 17.00 de lichten al aan. En eigenlijk vind ik het wel gezellig. Goede verlichting geeft sfeer. En met goede verlichting bedoel ik de juiste lamp met het juiste voltage op de juiste plek.

Ik ben erg tevreden over mijn huidige verlichting alleen voor bij mijn tv zoek ik nog een leuk lampje. En niet alleen een lampje met goed licht maar ook een lampje anders dan anders. Een lampje met een geintje. En dan het liefst in een stoer sfeertje zoals deze industriële lampen met humor:

  1. Zakari draagbare lamp

Dit lampje kan je aan je muur hangen als wandlamp maar ook als leeslamp.

zakari-draagbare-lamp-108518_960

  1. Horma tafellamp

Ik heb een beetje een oud Hollands sfeertje in mijn interieur. Blauw met een tintje klassiek. Deze grappige speelse lamp past goed op mijn houten bijzettafeltje met een draaipoot. Leuk als tafellamp maar ook te gebruiken als leeslamp.

horma-tafellamp-107774_960

  1. Industriële hand lamp

Dit lampje kan je ophangen maar ook gewoon neerleggen. Deze zou erg leuk bij mijn tv passen. Niet te veel licht maar wel genoeg om gezien te worden.

industriele-hand-lamp-106616_960

  1. Jielde loft vloerlamp

Een merk welke ook graag met iets bijzonders werkt is het merk Jielde. Hun armsysteem ziet er niet alleen leuk uit maar geeft je ook de mogelijkheid je lamp in allerlei posities neer te zetten. Voor mijn plekje naast de tv zou ik de staande kiezen. Mocht ik hem bij mijn bank plaatsen dan zou ik eerder voor de versie aan de muur gaan.

jielde-loft-vloerlamp-110666_960

Industriele lampen

Zoals je ziet kan je zelf met een stoer industrieel sfeertje kiezen voor lampen met een speels effect.  Juist dat maakt het echte eyecatchers. Zet ze op de juiste plek met de juiste voltage en het worden echte sfeermakers.

Alle lampen zijn te koop bij PIB Home. Ze verkopen daar niet alleen deze prachtige lampen maar ook meubels en accessoires. Persoonlijk vind ik hun collectie kandelaars en lantaarns erg mooi. Alles met zorg uitgekozen met daarbij altijd rekening houdend met een goede combinatie tussen stijl en kwaliteit. Ben je op zoek naar iets bijzonders wat niet in de standaard woonwinkel verkrijgbaar is dan kan je slagen bij PIB Home.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *