Iets te vieren? Hang in stijl de vlag uit!

Wij Nederlanders hangen voor veel gelegenheden de vlag uit. Denk hierbij aan feestdagen als Koningsdag en Bevrijdingsdag, maar ook persoonlijke gelegenheden en prestaties zoals een geboorte of een behaald diploma.

Een vlaggenstokhouder op je huis is dan natuurlijk van groot belang. Zo kun je op ieder gewenst moment, of deze nou gepland is of niet, een feestje maken van de gelegenheid. Veel huizen zijn voorzien van een vlaggenstokhouder van aluminium, ijzer of kunststof. Op het moment van monteren lijkt dit een goede keuze, maar na verloop van tijd gaat een dergelijke houder verroesten of verkleuren.
Een witte vlaghouder blijft niet wit en is na een paar jaar ineens geel. Dat is toch zonde voor iets dat constant in het zicht is?  

vlaggen

Maar voor wat voor vlaggenmast moet je dan kiezen? Als het aan ons ligt: eentje die gemaakt is van RVS. Niet alleen omdat het duurzaam is en jaren mooi blijft, maar ook omdat veel mensen ook al RVS voordeurbeslag, zoals een huisnummer, deurbel of deurgreep hebben. Als je dan kiest voor een vlaggenstokhouder van hetzelfde materiaal, sluit dat hier mooi op aan en maak je een stijlvol geheel van je entree.

Een RVS vlaggenstokhouder is echter niet zo gemakkelijk te vinden als je zou denken. Wel een ruwe en onafgewerkte versie, maar niet in een geslepen uitvoering, net zoals bijvoorbeeld een RVS brievenbus. Maar wij hebben hem gevonden! Mocht jij er ook een willen bestellen, neem dan eens een kijkje op de webshop van RVS Land.

Mat zwarte woonaccessoires zijn tegenwoordig ook ontzettend populair, zowel binnen als buiten. Als je dus meer zwarte elementen hebt bij je voordeur, is het ook gaaf om te kiezen voor een RVS vlaggenstokhouder met een mat zwarte coating. Zo creëer je een stoere en industriële uitstraling.

En als het moment dan eenmaal daar is om de vlag uit te hangen, heb je natuurlijk ook een matchende vlaggenstok nodig. Het zou jammer zijn om bijvoorbeeld een witte vlaggenstok in een RVS vlaggenstokhouder te steken. Als je een nieuwe vlaggenstokhouder aanschaft, overweeg dan dus ook gelijk een bijpassende vlaggenstok.

In Nederland mag je wanneer je maar wil de vlag uithangen, dus maak er lekker gebruik van en benut iedere gelegenheid! Het uithangen van de vlag in een groep, of dat nu op kleine schaal is in jouw straat of juist op grote schaal met het hele land, zorgt voor een gevoel van saamhorigheid. Daar mogen we als Nederlanders trots op zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *