ibis

ibis Styles lanceert design actie #captureibisstyles

ibis Styles lanceert design actie #captureibisstyles
Heb je altijd al gedroomd van speciale designerstukken in je eigen woonkamer? Doe dan snel mee met de wedstrijd #captureibisstyles en wie weet neem jij wel een designerstuk mee naar huis!
Wat is de #captureibisstyles wedstrijd precies?
Omdat ibis Styles design toegankelijker wil maken voor het grote publiek, lanceert het merk tot 13 mei 2015 “Capture ibis Styles”. Het principe is simpel: win creatieve objecten via de Instagram-pagina @captureibisstyles. De stukken zijn allemaal ontworpen door designers of opkomende ontwerpers en zijn te vinden in de flagship hotels van ibis Styles.

Capture ibis Styles: betaal in likes, win in design.
De hotels van ibis Styles staan vol hippe en ongewone designerstukken. ibis Styles wil via deze wedstrijd originaliteit in het kader zetten. Door middel van een actie waarbij de waarde van designerstukken bepaald wordt via het aantal “likes” op Instagram, kan het publiek zelf een object winnen.
Hoe deelnemen?
Volg het Instagramaccount @captureibisstyles en maak een virtuele wandeling in één van de ibis Styles hotels. Ga op zoek naar ongewone objecten en like de foto van jouw favoriete stuk. Help het aantal likes omhoog zodat jouw designerstuk de minimumquota behaalt en op die manier geselecteerd wordt voor de trekking. Een willekeurige winnaar gaat met dat stuk naar huis.
#CHAISE_QUEEN Immagini 036 #LAMPE_WAAF #POUFFE_CAMPAGNE #TOP_MOUMOUTE
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *