slaapkamer

Huis te Koop? Verander je slaapkamer in een Masterbedroom

#Verkoopstyling #huistekoop #foto’s #Funda #makelaar

Huis te koop? Verander je slaapkamer in een Masterbedroom

Je huis staat te koop en natuurlijk ben je ook druk op zoek naar een nieuwe woning en inrichting. Je hebt allemaal woonbladen in huis gehaald, al dan niet gratis, en je wordt helemaal blij van alle foto’s op Pinterest.

Heel begrijpelijk want wat is nu leuker dan plannen maken voor de indeling van je nieuwe woning? Je maakt misschien een moodboard, overlegt met partner en vriendinnen over kleur, textiel en accessoires. We hebben het nu alleen even over je slaapkamer goed? Want de slaapkamer die je nu hebt is prima hoor, alles past erin. Een tweepersoonsbed, een kledingkast, nachtkastjes, een stoel, een commode, een tv-toestel, een bureautje, nog een kastje. In principe heb je best een ruime slaapkamer als je bedenkt wat er nu allemaal in staat. Het beddengoed is ook nog prima hoor maar ja eigenlijk vind je het allang niet mooi meer en dat kleurtje op de muur? Stiekem vind je je slaapkamer gewoon saai. Nee in je nieuwe huis ga je het heel anders aanpakken. Je hebt al zoveel ideeën daar wordt je nu al helemaal blij van.

masterbedroom

Bloglovin

Weet jij waar de kopers blij van worden? Van een ruime Masterbedroom, ja zo noemen we de slaapkamer tegenwoordig, met zachte neutrale tinten, geen overbodige spullen en even geen tv. Dat komt wel als ze de nieuwe eigenaar worden van jouw woning. Lekker veel kussens op het bed, misschien een extra plaid. Grote plant in de hoek van de kamer. Een sfeervolle ruimte waar het goed vertoeven is.

Weet jij waar ik blij van wordt? Als jij er nu eens voor gaat zorgen dat de slaapkamer er nu al uit gaat zien als een Masterbedroom. Waarom niet alvast een klein stukje van je droom verwezenlijken? Maak de ruimte weer overzichtelijk door overbodige spullen er vast uit te halen. Die spullen passen straks toch niet bij je nieuwe inrichting. Ga gezellig shoppen, koop dat mooie dekbedovertrek, leg die gezellige extra kussens neer. Misschien ook maar even alle persoonlijke foto’s vervangen? Er zijn zulke leuke canvasdoeken te koop. Nu je toch bezig bent, misschien toch maar die mooie blauwe, rode of paarse muur even overschilderen want het nieuwe dekbedovertrek past er nu toch niet meer bij. Wat dacht je van die mooie planten voor op de vensterbank en in plaats van de tv? Zijn toch in de aanbieding.

Weet jij waar jij echt helemaal blij van wordt? Dat je al een beetje van je droom laat uitkomen, dat je nog meer ideeën krijgt voor je nieuwe huis en dat die kijkers van net straks de nieuwe eigenaren worden van jouw huis want laten die nou toevallig op zoek zijn naar dat ene huis met een ruime, lichte, sfeervolle Masterbedroom.

Een dromerige groet,

Carin

PS: Wil je meer informatie over Verkoopstyling? Neem gerust eens contact met mij op via www.tudorstyle.nl

Pinterest Carin van Amerongen: https://www.pinterest.com/carinvanamerong/tudorstyle-blog-slaapkamer-masterbedroom/

Bron 1e foto: Decoracion

Rolgordijnenwinkel.nl

Rolgordijnenwinkel

Nordichouse.co.uk

Nordichouse

Devoedzamekeuken.nl

De voedzamekeuken

karwei.nl

Karwei

Meer wooninspiratie van Carin:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *