hay amsterdam

HOUSE AMSTERDAM

HAY is een van de meest prestigieuze meubelmerken uit Scandinavië. HAY werkt samen met verschillende grote internationale designers en is sinds kort ook verantwoordelijk voor een collectie samen met IKEA, de Ypperlig collectie. Deze collectie zal vanaf 2017 verkrijgbaar zijn bij IKEA en winkels van HAY. Doordat de collectie van HAY elk jaar groter en gevarieerder wordt, is het tijd voor een plek waar alles is te zien; previews, sneakpeeks en natuurlijk de rest van de collectie!

Daarom is de HAY winkel aan de Spuistraat 281 in Amsterdam uitgebreid. Vanaf 23 juli is de winkel omgetoverd tot HAY House Amsterdam. Dit twee-etage tellende mini warenhuis is samen met Kopenhagen de grootste HAY flagshipstore in de wereld. Gevestigd in een historisch bankgebouw met een winkeloppervlakte van ruim 700 m2 heeft deze loft-achtige locatie prachtige en originele details en een schitterende lichtinval.

Nieuwsgierig geworden? In HAY House Amsterdam is ook de uitgebreide nieuwe collectie van HAY te zien die dit jaar tijdens de internationale meubelbeurs Salone del Mobile in Milaan werd gepresenteerd. En natuurlijk ook de nieuwe verlichtingscollectie van Wrong London, ontworpen door de bekende Engelse ontwerper Sebastian Wrong.

Het talentvolle design duo Erwan en Ronan Bouroullec heeft voor HAY de sofa serie CAN ontworpen. Een collectie zitmeubelen die is ontworpen voor iedereen! Deze praktische collectie is comfortabel en tegelijkertijd elegant. De CAN serie wordt als plat pakket verpakt en heeft daarom een lage ecologische footprint. Omdat de CAN collectie thuis makkelijk gemonteerd kan worden, is de prijs heel aantrekkelijk! De CAN serie is beschikbaar in een 1-zits fauteuil en een 2-, of 3-zits sofa.

hay bank

HAY heeft het begrip comfortabel naar een hoger level gebracht met de Uchiwa Lounge stoel. Deze ruime fauteuil heeft een heerlijk, zacht zitcomfort en een prachtig opvallend open karakter. Deze fauteuil is geïnspireerd op de traditionele Japanse handwaaier. Natuurlijk is deze eye-catcher ook te bewonderen in HAY House Amsterdam. Hier vind je de primeur op alle producten van HAY.

Uiteraard heeft HAY House Amsterdam een eigen HAY Mini Market. Speciaal voor de locatie in Amsterdam is een spectaculaire opstelling ontworpen van deze trendy minimarkt, waarin de hele cadeau en accessoire collectie van HAY te vinden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *